<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 教下我點做
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 教下我點做

我係學校識左個女仔,佢好好人而且係基督徒,佢對人幾好,又帶我返去教會度,我一直都好鐘意佢,係一個機會之下,我寫左張紙仔比佢同佢講,但佢對我一d意思都無,自此之後,我地兩個就好疏遠,再無講過野,見到面都唔理對方,但其實係我唔知點面對佢,但我仍然係好鍾意佢,我點算好
Puppy Love.
唉!!有時候我都會去佢屋企附近撞下佢,我都唔知自己係唔係好傻,明知人地唔會理我都要咁做
用你對佢既細心去打動佢 ^^"
佢依家對你冇feeling..慢慢黎...
佢一日未有男朋友...
你一日都可以為佢做好多事...
Originally posted by cwleung1988 at 2005-9-25 06:38 PM:
用你對佢既細心去打動佢 ^^"
佢依家對你冇feeling..慢慢黎...
佢一日未有男朋友...
你一日都可以為佢做好多事...
我知道我自己有好多野都令佢好唔鐘意,而且好多地方都比唔上其他人,呢個係佢其中一個唔接受我既原因,我真係有努力咁改ga,
比心機啦...人係會慢慢變既
好似呢排咁,我次次見到佢都口黑面黑對住我,又可能係我諗多左,佢會唔會因為呢件事而好僧我呢,我真係好驚,唔知點好
Originally posted by elvisfong2003 at 2005-9-25 09:20 PM:
好似呢排咁,我次次見到佢都口黑面黑對住我,又可能係我諗多左,佢會唔會因為呢件事而好僧我呢,我真係好驚,唔知點好
bro~

你唔好煩住人先~
同人講清楚未架 ?????

你果d 改變, 佢知唔知先 ???
如果知, 佢點知先 ?? 你講定佢睇到 ??

佢中意d 咩人 ???
佢要求係咩????

如果過唔到最低要求, 咁...................>o<
Originally posted by elvisfong2003 at 2005-9-25 09:20 PM:
其實表白衰左一定要變得疏遠架咩...(唔好意思..我未試過 =v=)
你試下問下佢係咪介意你like佢..
而家搞到fd都冇得做?!!  定係你唔敢再搵人咋
Originally posted by homan~ at 2005-9-26 12:25 AM:

bro~

你唔好煩住人先~
同人講...
其實佢係唔想而家拍拖,我係試過打比佢,約佢同幾個朋友食野,但佢次次都推我,就算佢真係要拍拖,對象都會係好叻個d人,我一直都係度改善緊自己,佢應該見到ga

[ Last edited by elvisfong2003 on 2005-9-26 at 06:26 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 教下我點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。