<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » {{{女友會唔會呷醋你msn/icq同女仔傾計}}}【蛙+】
返回列表 回復 發帖

{{{女友會唔會呷醋你msn/icq同女仔傾計}}}【蛙+】

{{{女友會唔會呷醋你msn/icq同女仔傾計}}}

你地d女朋友會唔會呷醋架
會唔會嬲你同其他女仔傾計???
什至玩cam???

會唔會check你地history??

你地有冇因此而吵架呢???

[ Last edited by toro on 2006-4-5 at 07:34 PM ]
.
有時嫁~
不果我地唔會咁容易吵架
Originally posted by 155220 at 2006-3-25 03:51 PM:
{{{女友會唔會呷醋你msn/icq同女仔傾...

所以我現在根本玩不到
因為我同佢一齊住
我地同一間公司同部門
齊上齊落.....
咁你話點玩........

不過我用公司電話
同其他女仔煲粥
咁佢先check唔到...
有時會煩架
不過我強調對方好醜樣,之後佢就變得無所謂
齋用msn同icq傾都okay ~ 傾電同玩cam就會十二分唔like
就好似我同netfd玩cam同d 二打六傾電, 我以前男朋友都會嘈我一樣之嘛

除非兩個人有compromise..大家都okay左架唧
Originally posted by Rika at 2006-3-27 06:12 PM:
有時會煩架
哈哈...lee d簡直就系必殺~~
女仔亦都幾奇怪,聽到咁就舒服啦,就無所謂了...
即使生命終將屈服於死亡,我亦將先取得榮耀!
Originally posted by Rika at 2006-3-27 06:12 PM:
有時會煩架
呢招我試過
不過衰q左
因為msn對方登入果陣
會有佢logo出
我女朋友見到佢張相...
之後再去埋佢個空間一睇.....
Originally posted by austin666 at 2006-3-27 10:25 PM:

呢招我試過
不過衰q左
因為...
消除女友戒心三法:
一曰,對方樣衰--有幾衰唱幾衰,對方樣靚既程度直接與女友戒心成正比;
二曰,對方上鏡--由於光學原理加上依家既photo shop等軟件,會造成真人與相既差異;
三曰,對方有仔--lee招通常系逼不得已先用,因為效果唔明顯~
綜上所述,女仔要系有優越感既情況下先會放鬆戒備,至於點另她們放鬆,就要靠聰明既各位度下啦~~
即使生命終將屈服於死亡,我亦將先取得榮耀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » {{{女友會唔會呷醋你msn/icq同女仔傾計}}}【蛙+】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。