<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 〔轉貼〕日本咁鍾意暴力同色情既真正原因
返回列表 回復 發帖

〔轉貼〕日本咁鍾意暴力同色情既真正原因

一些科學數字

日本生育率﹕全球倒數幾位
一周造愛次數: 不足一次 (敬陪末席)
咸片出產量: 僅次美國第二
特殊片種出產量 : 世界第一

日本的咸濕可以分為幾方面
1) 文化。大男人主義的空想,在現代社會卻不是如此。工作時係隻狗,溝女又溝唔到的可憐蟲大把,這些人自然都係谷精上腦之輩。(其實香港都唔少)
2) 日本文學/ 藝術對於 女體裸露的態度的確比較開放,特別係宋朝後中國/ 朝鮮都偏保守,就顯得日本更開放
3) 日本人向外服從性太強,自然就有反作用力,極需私人的發洩空間 > 性。

由此可見,性能力越低,全族就會超咸濕, 想像就更為古怪。

至於暴力,從來日本崇尚的武士道中都有大量暴力元素,在明治維新後這方面的灌輸更變本加厲。不過韓國亦有類似現象架。
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-20 08:30 AM:
一些科學數字

日本生育率﹕全球倒...
甘仔一些科學數字

一周造愛次數: 0
色文出產量: EF第一
特殊色文出產量 : 香港前列

183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
15仔一些科學數字

一周造愛次數: 0
色文出產量: 好少,但響EF出原創既黎講,相信都有頭十名
特殊色文出產量 : 0
.
boyboy一些科學數字

一周造愛次數: 0 (我係青頭仔~)
色文出產量: 0 (我都唔識字嘅~)
特殊色文出產量 : 0 (我連係乜都未知~)
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-22 03:43 AM:
boyboy一些科學數字

一周造愛次數: 0 (我係青頭仔~)
色文出產量: 0 (我都唔識字嘅~)
特殊色文出產量 : 0 (我連係乜都未知~)
原原全全係一個青頭仔啊
同我所諗既boy boy原全唔同啊
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-22 03:47 AM:

原原全全係一個青頭仔啊
不過我同boyboy一樣
最新未比人食過既青頭仔
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-22 03:47:
原原全全係一個青頭仔啊
係呀~我好純咖咋~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-22 03:51 AM:

係呀~我好純咖咋~
SH..............
我地呢d青頭仔會比人眼超超嫁
特殊片/色文??點特殊......有幾??
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by 155220 at 2006-4-20 08:30 AM:
一些科學數字

日本生育率﹕全球倒...
等我這個自詡好熟日本的andyho拋下書包好嗎?
日本人做愛次數少的數據其實不準確,
他們表面斯文,內裡極open,o架仔一做,起碼連做幾次至收手。
只不過做問卷調查時,他們不會講真話,因為要保持形象。
況且,問成年夫婦做愛次數o者,
如果你問,計埋在外面嫖的次數,就一定計多好多。

出生率低和經濟不佳有關,無必要扯上咸唔咸濕的問題。
逆ナンパ男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 〔轉貼〕日本咁鍾意暴力同色情既真正原因

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。