<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 今晚發的一個咸夢
返回列表 回復 發帖

今晚發的一個咸夢

今次其實有d唔同 ... (唉 , 成日都唔記得夢既前半)

首先講下背景 , 今次唔係台大 , 係間鄉村學校 ,
風景靚就唔駛講 ... 個女主角當然係果度學生 ,
成日同人估錢 , 佢中我地比錢 , 我中佢除衫果隻~~
(其實有唔少支線 , 不過唔記得就唔講拉)
主要係有次佢去完厠所 , 我笑淫淫咁講 :
去厠所點解整d聖水黎呀~~ 點知佢話 : 係唔係先
佢咁答 , 我咁係吐飯地應承拉~~
開頭佢話搵間房先 , 搵到房又話唔鐘意落簾 ...
大佬 , 唔落簾點做呀??? 佢跟住又出左去 ,
咁我又跟住佢出去 , 同佢講左兩講(我好好聲氣) ,
佢突然間問我係想同佢做愛定點 ...
我其實果陣無唸得咁仔細 , 係大概摸下佢裸體/睇下佢性器咁 ,
總之答唔到佢拉 ... 而佢好似突然崩潰 ,
一路行一路大喊無人幫佢 , 一路行到入另一班人當中 ,
我就一路勸佢 , 話我會幫佢 , 後來有人出來 ,
話我真係會幫佢(因為我借過7000$比e條友) ,
先勸得掂佢 ...

評分次數

撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
原帖由 e_e 於 2008-10-6 04:00 AM 發表:
今次其實有d唔同 ... (唉 , 成日都唔記得夢既前半)

(其實有唔少支線 ...
捉你錯字
"去厠所點 (都) 整d聖水黎呀~"
原帖由 e_e 於 2008-10-6 04:00 AM 發表:
(其實有唔少支線 ...
吾明?  
吾明點解 鄉村靚過台大 ?
吾明點解 女主角會係果度學生?
吾明點解 估錢 你估中要除佢d衫咁陰公
吾明點解 好地地去厠所要聖水?
吾明點解  你無啦啦整喊佢
吾明點解  
原帖由 Triangel 於 2008-10-6 10:08 AM 發表:

吾明?  
吾明點解 鄉村靚過台大 ?
吾明點解 女主角會係果度學生?
吾明點解 估錢 你估中要除佢d衫咁陰公
吾明點解 好地地去厠所要聖水?
吾明點解  你無啦啦整喊佢
吾明點解   ...
1,係架 , 韓愈 歐陽修個個都話鄉村靚過城市
2,唔比呀
3,其實我意思佢不嬲有d用身材搵錢既傾向 ...
4,黃金聖水呀 , 明未???
5,係佢自己無端端喊 ...
你d夢都好難諗.....完全無厘頭,不過可以証明呢個真係一個夢

條女係你現實中識既定係夢境先見到架?
我發親綺夢都會發同一個女仔,係我個fd來架喎,百思不得其解呀...
原帖由 e_e 於 2008-10-6 11:41 AM 發表:

1,係架 , 韓愈 歐陽修個個都話鄉村靚過城市
2,唔比呀
3,其實我意思佢不嬲有d用身材搵錢既傾向 ...
4,黃金聖水呀 , 明未???
5,係佢自己無端端喊 ... ...
1)超,迂腐道家思想,有工做就儒家思想,要孔子,pk, fire掉就突然道家輕脫,找老子。
2)學生好過掃地阿嫲
3)strip poker 都有啦
4)golden shower? 哇吃好咸哦
5)被人#4完,誰都會喊啦
原帖由 Lee3 於 2008-10-6 12:59 PM 發表:

1)超,迂腐道家思想,有工做就儒家思想,要孔子,pk, fire掉就突然道家輕脫,找老子。
2)學生好過掃地阿嫲
3)strip poker 都有啦
4)golden shower? 哇吃好咸哦
5)被人#4完,誰都會喊啦 ...
1,老子還不又是田園派 ...
2,未必架
3,咪果種羅 , 不過男生輸就出錢咁解~~
4,我不嬲都重口味架拉
5,我係聊下佢姐 , 咁佢又答應 , 我又無迫佢 ...
最多抱左兩抱姐(因為覺佢既然都肯 , 抱兩抱唔會介意掛)

送到錯字都無分加!
原帖由 ktwu2007 於 2008-10-6 02:55 PM 發表:

送到錯字都無分加!
因為你錯寫字 ....
"去厠所點 (都) 整d聖水黎呀~"  錯
去厠所點解唔整d聖水黎呀~      岩
原帖由 e_e 於 2008-10-6 06:43 PM 發表:
因為你錯寫字 ....
"去厠所點 (都) 整d聖水黎呀~"  錯
去厠所點解唔整d聖水黎呀~      岩
錯你個死人頭(e_e)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 今晚發的一個咸夢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。