<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘仔停玩啓示
返回列表 回復 發帖

甘仔停玩啓示

由於本人電腦進入 "武林英雄" 遊戲時 , 仍是時得時唔得 ,
而且我也發覺得這個game , 太牽動本人情緒 ,
故決定由於今日至9月1 日基本停玩該遊戲 , 如果有ef義士 ,
願意多帶一個角色 , 本人可以把自己的角色交予託付 ,
但條件是到9月1日 , 本人若要用回此角色 , 義士請必歸還~~

雖然未必有人對的本人癈柴角色有興趣 , 但我還是先講 :
有興趣人士可在此留名 , 但密碼之交付 ,
本人尚未想到不讓其他網友得知的方法 ...
另外 , 本人相信ef是沒有會以欺凌小弟角色以自肥的人~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
太牽動情緒故停玩該遊戲?
哈哈!!!甘仔...想人幫你升LV?
當今社會~~~~鄉下早晨雞叫人城裡晚上人叫雞
原帖由 cheery 於 2009-7-29 13:20 發表
可能佢每次比人打死咗之後真係以為自己死咗~
原帖由 cheery 於 2009-7-29 01:20 PM 發表
佢喜歡拉 ... 我都唔希望佢幫我打 "可接任務" ,
就好似人生咁 , 有d野唔經歷過 , 就好差咁d咁 ...
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-29 01:24 PM 發表

可能佢每次比人打死咗之後真係以為自己死咗~
無關係 , 係次次入唔到個game都心靈不安 ,
懷疑係咪電腦係咪又有問題??? 係咪我account出左事???
... 最係懷疑埋個天 ... 咁落去會痴線~~
原帖由 e_e 於 2009-7-29 13:39 發表

懷疑係咪電腦係咪又有問題??? 係咪我account出左事???
嘩..............咁你真係唔好玩住, 我驚你有"打機抑鬱症"........
原帖由 e_e 於 2009-7-29 01:39 PM 發表

入得game喇呀甘仔
原帖由 kakeidevil 於 2009-7-29 14:56 發表

入得game喇呀甘仔

你好似送佢上路咁~
甘生,睇完個post,差點笑死
可惜我無玩呢隻game,幫唔到你...
建議你用e-mail/msn方法交付密碼給有關的版友。
.
原帖由 155220 於 2009-7-29 03:12 PM 發表
甘生,睇完個post,差點笑死
可惜我無玩呢隻game,幫唔到你...
建議你用e-mail/msn方法交付密碼給有關的版友。
死仔 , 笑我 !!!
但ef唔比人留e-mail/msn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘仔停玩啓示

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。