<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 Rated-R 於 2008-10-21 09:01 PM 發表

Eton Thomas 90%
但此人常無故重傷,且能力只屬藍領球手,所以X陣內的巴納捷(Blache)隨時坐正
Change my mind.. 睇下hill有冇start先再pick人
Thanks RR~

我都補充下...
Etan Thomas appears the likely starting center, but coach Eddie Jordan plans to use a center-by-committee including Thomas, Andray Blatche, Darius Songaila and JaVale McGee.

haywood傷出, 教練一早就諗定用4個f/fc黎頂個中鋒位
etan thomas做正選, 但4個會根據committee approach睇下邊個打得好就打耐d
能力上blatche會取得較多上陣時間, 但隊中butler同(尤其是)隊長jamison都極之唔鍾意blatche

搵唔番唔鍾意佢態度/打法o個篇, 但今日captain jamison又有野講
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/10/20/AR2008102002849.html?nav=rss_sports/wizards
Jamison sent his most pointed criticism toward Blatche, a player Jamison thought would be the X-factor for the Wizards this season. "He hasn't showed it yet," Jamison said. "Right now, it's a toss-up. Is he going to get it or not? I won't say I'm disappointed yet, but he hasn't showed it."

所以o個日x draft倒佢, 你地個個話走寶, 我就打左句"x.. u dun know much about blatche"
原帖由 eqhigh 於 2008-10-21 09:06 PM 發表

Change my mind.. 睇下hill有冇start先再pick人
Thanks RR~
你要Guard嗎???
我極需要Center,Wilcox / Scola點賣???
原帖由 Rated-R 於 2008-10-21 09:48 PM 發表

你要Guard嗎???
我極需要Center,Wilcox / Scola點賣???
而家冇乜特別要求,Guard同Forward都殺
兩個都唔太貴,想放Scola多d
不過對Felton冇乜興趣
Outlaw同CV 賣唔賣得?定你想用Guard換?
to X...
冇諗住將trade reject time轉1日?

之前解釋過, 2日reject time, 個trade要3-4日先過倒, 太耐
原帖由 eqhigh 於 2008-10-21 10:16 PM 發表

Outlaw同CV唔賣得?定你想用Guard換?
用Guard換最好
原帖由 eqhigh 於 2008-10-21 10:16 PM 發表
Outlaw同CV 賣唔賣得?定你想用Guard換?
如果jack換倒scola我都有興趣
可惜jack o既實力唔會吸引倒你
原帖由 Rated-R 於 2008-10-21 10:21 PM 發表

用Guard換最好
Garcia算唔算Guard?因為Felton同Farmar都冇乜興趣
你陣中其他PG 都係勁人,好難1 Trade 1
Garcia會點賣?
原帖由 terryjog06 於 2008-10-20 12:02 AM 發表 最衰我唔得閒....本來唔係咁架....秋兄 個頭位換冇問題 第二位我想換.....
其實我個 offer 都係各取所需啫,咁你可唔可以出個 counter-offer 睇吓呀
不過如果個 trade 真係成,最開心果個應該係 X

原帖由 eqhigh 於 2008-10-21 10:24 PM 發表

Garcia算唔算Guard?因為Felton同Farmar都冇乜興趣
你陣中其他PG 都係勁人,好難1 Trade 1
Garcia會點賣?
我perfer Felton+Garcia 趙晒你兩個
(felton一定惦)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。