<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 terryjog06 於 2008-10-23 01:20 AM 發表

jrich o係round 3pick 我覺得冇咩問題....
he is in round 3 on my draft list as well
just there are some uncertainties on whether he plays well this season, but slightly decrease in production would be expected (esp. coach requested jrich and others to shoot less 3pt/outside)

T-Wolf 成日pick到d勁人。但拒出去果D又好地地...

Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-23 10:41 AM 發表
T-Wolf 成日pick到d勁人。但拒出去果D又好地地...
例如???
~(冇乜勁人堵)
原帖由 Rated-R 於 2008-10-23 07:23 PM 發表

例如???
~(冇乜勁人堵)
佢話felton無病無痛都俾你掟落FA

josh smith 咩價位?
原帖由 R-Star 於 2008-10-23 07:28 PM 發表

佢話felton無病無痛都俾你掟落FA

josh smith 咩價位?
我個個PG都系殺傷力型,無神神整件組織型,我都唔知自己pick黎仲乜,D Start又樣樣用唔著,又冇人肯trade,唔掟先傻

你個問題我當冇問過

原帖由 R-Star 於 2008-10-22 11:32 PM 發表
Round 7
Good: Al Harrington
Bad: b.miller, health concern plus minutes taken by hawes
GSW 主力PF,有強橫的攻力,又有極遠的射程,總知大把貨
原帖由 terryjog06 於 2008-10-23 01:20 AM 發表

jrich o係round 3pick 我覺得冇咩問題....
挑~!佢系咁惦幾時到簽ar下???
上年佢有Order比佢放任,咁佢當然系身價之作la
但今年系布朗教山貓喎,呢條老坑最強調防守,睇下當年佢教活塞,得分王咸美頓都系得20分咁上下
,其他你自己諗喇
原帖由 R-Star 於 2008-10-22 11:40 PM 發表

你唔講我都唔記得幼稚園要測驗
我淨係記得d老師成日迫我食野食到我喊/周圍走

英文高分係咪因為你地o係屋企都講英文, 但中文麻麻搞到佢中文低咁多
可能佢覺得自己聰明唔駛聽, 所以上堂成日訓覺 (我 ...
中文差就一定la
我自己而家都學緊
但原來系天怡自己唔想上台扲禮物先唔做晒英、數D卷
(佢自己講既)
中文佢話唔識,難寫喎,佢系份中文券寫英文名添
原帖由 Rated-R 於 2008-10-23 08:28 PM 發表

中文差就一定la
我自己而家都學緊
但原來系天怡自己唔想上台扲禮物先唔做晒英、數D卷
(佢自己講既)
中文佢話唔識,難寫喎,佢系份中文券寫英文名添 ...
有冇人話過你地係愛登士家庭

你上面個"答案"(你條問題我當你冇問過)我都係第一次聽

Hello ~~~ 看來今次季前比往日平靜...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。