<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 街頭/產品推廣攝影活動報料
返回列表 回復 發帖
記得post events日期 係呢便呀...
仲有大作 bor
嗰便入唔到 lu....
thanks ^ ^
chewlun3 發表於 2010-5-14 05:09 PM
他版版務小弟不宜發表意見~

呢到此終係報料區, 而且不似友版,版主不會經常在此del文,故如有其他野吹/不吐不快

可去港男俱樂部自已開過"地盤"傾

要睇清楚...
唔係我主動/帶頭post
係#307 提到,,,,,,,,,
就 reply 一吓
亦唔會叫你發表意見
点會要你立於危牆之下
更何況仲係識得

file closed

ps.....港男俱樂部.....not my style
唔 lu.... thanks

HTC 菜街 PROMOTION

Date: 5/16

Time: 4-8PM
又有HTC
UPDATED!
CANCEL 左一日, 得番16號一日.
恭喜!恭喜!   ,  你D大頭相咪向26Fun出囉 .
thanks
呢便未出過.....
試吓个 post 程序先 ^ ^
高登電腦商場
msi notebook宣傳活動
Date:  5/ 15
1-7 pm
MODEL: Kity Choi
This week MK 宣傳仲有

LG tel

And Samsung 3D TV car
15/5:西洋菜街,花園街,山東街
16/5:海防道
日期: 15/5/2010
活動: 「又一城‧Beauty In Glamour」彩妝示範
藝人: 蔡穎恩 。
時間: 15:00 - 15:30
地點: 九龍塘達之路80號「又一城」LG2
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 街頭/產品推廣攝影活動報料

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。