<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
/ O3 |! o' N' ^" Z講得好啱, 有時自己認定以為真嘅, 原來係錯嘅!!!' A! ?4 t& u6 k+ z( b
等於你張出世紙上父親一欄係你老豆個名, 但係實際上有可能佢唔係你親身老豆, 你都係返去問清楚伯母確認一下。
# c/ Y  S. G9 v' [9 H如果唔查清楚, 你可能柒一世。 ...
+ f' }' Z7 I; B. G0 @& X打狗棒 發表於 2010-10-9 10:32 AM
2 Z$ h  }1 E1 t' h3 t" r, ^
8 h% N4 J( X% E, ?* u
我黎呢度唔耐 ~ 仲以為狗哥辯才有幾叻 ~ 原來都係同一般市井網民冇分別 ~ 唔夠講就講人父母   
+ y. N( {6 s9 ^0 b5 @
- i0 y8 P" S5 v+ _+ B* e狗哥你冇攪錯,我只係話,長毛在老蕭節目吹水時攪錯啫
; q5 K8 k# ?0 P+ X* _7 g狗哥只係人云亦云,道聽途說,一字不漏搬字過紙,不分真偽,不虞有詐,照抄可也咁多啫 1 }  N( Y2 r6 n) J1 P' r, X* y
6 q8 d# `. h+ s8 s
依家就還狗哥你一個公道,核爆o既係長毛,唔係狗哥 ...
5 Z7 Y; c5 J! |7 A. t4 ?infjlam 發表於 2010-10-9 02:35 PM
  U( l9 x- K# m& d$ B/ M5 X9 L  v  \3 E1 Y' b$ B  P: x
有時三兩句說話 ~ 已經知道一個人講既野有冇料到

3 {0 O6 S3 ~2 X6 ]
3 H; ~9 @; p  Y( p! x1 ~; G: }1 I* V1 I4 t9 v( x$ C' u. p5 N
唔洗客氣! 我都係同個芬蘭朋友有生意做先至識..... nokia 仲有皮靴, 皮具..... ; J0 l( `1 F- d
我個芬蘭朋友仲話唔一定係歐洲人都識 nokia 呢個地方!
& v* M# b& Z7 Z' U& Y- X8 V' b- b' l6 A4 P+ ~
PS. 恭唔恭喜我就覺得無感覺, 我只係覺得"砌生豬肉"呢家野, 亞爺最叻!: ...* `) V6 E6 z4 V8 @
hamsubboy 發表於 2010-10-9 02:19 PM
, D& J6 a3 e" I8 ^0 w

& V. ^+ v+ s9 l6 L; H" v) o唔怪得狗哥移民左去歐洲都仲咁烏sir sir  ~ 成碌葛咁啦 ~ 唔怪得有人話歐洲佬最環保 ~ 最叻係廢物利用   
+ |; W- i7 F' c2 P% V7 a" b8 h# v5 ^$ _$ g* j! f' S% H
我黎呢度唔耐 ~ 仲以為狗哥辯才有幾叻 ~ 原來都係同一般市井網民冇分別 ~ 唔夠講就講人父母   ' P' x! |$ ?4 W  Z
KNY 發表於 2010-10-9 08:40 PM
- L! p! n. z3 I! T6 c
對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,7 w4 A2 x! H. O/ K4 F; e
你初來報到, 就學人搞事抽水? 你搵錯對象!!!
本帖最後由 KNY 於 2010-10-9 10:25 PM 編輯 & {$ N0 C: d- g: A' ]6 N: c

% ?+ u$ e; {' W, g, J9 G
# g4 K, U% r- A% x0 D; J
對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,& \2 u8 M7 C2 |
你初來報到, 就學人搞事抽水? 你搵錯對象!!!; R7 W1 n5 }6 d; {) Q0 t
打狗棒 發表於 2010-10-9 10:05 PM
) b8 C2 \, X8 x# ]) s. B) [% b( l0 H+ q' ?$ O9 l+ o
呢度大部份人都係有point ~ 得你一個會用市井網民方法 ~ 根本唔會有人認同啦  
; ?% m! d9 p8 R) H# e& ^3 N- r- q

1 ~5 I* t9 ^" y呢度大部份人都係有point ~ 得你一個會用市井網民方法 ~ 根本唔會有人認同啦   8 Y$ w8 K: ~. [# T
KNY 發表於 2010-10-9 10:22 PM
& g- P9 ^7 C" o. Y6 f
冇錯, 但係唔包括你條契弟.........
挪威政府真的吃了豹子膽, 竟敢公然干涉中國內政, 頒獎給一個罪犯?6 F% g: A/ i" F$ T5 S6 m5 P# C
稍為有血性的中國人, 應該立即把手中的Nokia手機打爛, 和發誓永遠不吃挪威三文魚(如再吃就腸穿肚爛)!!!
6 j1 ?) T/ h8 N/ Q而中國亦應設立一個具中國特色的「諾貝爾獎 ...! N3 Q; w' A, `3 X7 B, x* `9 S+ [; n
打狗棒 發表於 2010-10-8 09:42 PM
$ w' p8 q% ^: J% ]: m* Q艾哈邁廸內賈德有咩問題???
露個炸......
' ^5 m( u. ?/ h- i( P6 }  ]
5 a2 |$ b. {) r+ r* ?, Q) ?0 b  {; U
少到庭吳島........
. Q1 ~# i( L. \冇錯, 但係唔包括你條契弟.........: Z7 d8 k3 `9 T
打狗棒 發表於 2010-10-9 10:34 PM
( Q& i2 B; [. v- |
... 朋友 , 其實你係咪偷左狗兄個ACCOUNT???& ?+ ~) n/ }( D1 E% i
我唔信狗兄會講D咁既野 ...
& y+ t  l1 w% U3 b- q5 ?+ @5 y
對你呢d人, 一定要用特殊方法, 我嘅辯才好壞, 唔需要你地義和團認同,
# U2 B  ?5 L- s9 g" p打狗棒 發表於 2010-10-9 10:05 PM
. ^' i* E' T, X9 {' U% R$ ^
8 X# d& K6 S% J& j3 U" s
教人把毫不相干的芬蘭Nokia手機打爛這等拳民暴行,正正是狗哥你提倡罷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。