<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
養個老婆仲貴呀! 我肯定!
BOYDWAN 發表於 2011-8-25 01:09 AM
真係笑左
記錯咗15年前先啱
R!@#$@#$#Q^$#& @$&$%#$! !!!! (滿州粗口! )
唔係喎, 我呢排過KFC, 見過幾次d 傻仔扮勁開sport mode 上橋喎~
嘈到嘩嘩聲, 跟住chock 到咔咔聲.........都係轉唔切波嗰隻~
BOYDWAN 發表於 2011-8-25 01:06 AM
sport mode 都好D, 都重有traction control, 否則大腳油重唔炒獲金既
人唔夠車快
R!@#$@#$#Q^$#& @$&$%#$! !!!! (滿州粗口! )
BOYDWAN 發表於 2011-8-25 01:12 AM
滿州人 呀
全身都係L
開車門, 閂車門.........開車門, 閂車門.......收工~
BOYDWAN 發表於 2011-8-25 01:11 AM
開車門, 閂車門呢啲高尚職業嚟嫁
分分鐘收到$2800/hr 架
牛仔無dog seat, 得兩個位咖咋~
如果four seat, 車身會拉長咗, 車軸同風阻都會有影響, 而且以佢嘅車身高度, 兩門車後坐乘客上落會好困難~
即刻出個學牌揸,掛住個L牌喺隻牛到
Dominic. 發表於 2011-8-25 01:05
到時侯真係全條街d 人唔慌唔L 喇~
怕咗你喇, 比你坐車尾引擎倉上面喇~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。