<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 最近見到一個女仔 好like 但唔知點 開口 有冇人教下我
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 最近見到一個女仔 好like 但唔知點 開口 有冇人教下我

唉.....我平時都會見到佢 但唔知點開口
有冇人教下我呀
msn,icq or 搵fd傳開去
.
Originally posted by koala277 at 2006-5-7 11:02 AM:
有冇人教下我呀
日日都係同一個地點同一個時間見到佢..
幾日之後...你就可以主動同佢say hi嫁啦
或做一d會引人注意既事...唔係大大聲粗口叫引人注意...
e.q....唔小心輕輕力甘撞到佢...
Originally posted by koala277 at 2006-5-7 11:02 AM:
有冇人教下我呀
可唔可以講多d 資料 ?
Originally posted by homan~ at 2006-5-8 10:18:

可唔可以講多d 資料 ?
扮晒勁or扮傻仔
.
係吾係喺街,

定係學校........

喺街就難啲, 係學校或公司就機會大啲

如果喺街, 可以揾啲扮係偶然會遇到既事.....
eg. 1) 你開支野飲, 之前狂搖, 一開咪倒左落自己隻手到, 你咪借啲意問佢借紙巾law
第二日就見到佢同佢講野, 話吾該佢就吾會咁 odd

係就係有啲難度, 除機應變law
Originally posted by buengland at 2006-5-8 02:14 PM:
如果喺街, 可以揾啲扮係偶然會遇到既事.....
eg. 1) 你開支野飲, 之前狂搖, 一開咪倒左落自己隻手到, 你咪借啲意問佢借紙巾law
第二日就見到佢同佢講野, 話吾該佢就吾會咁 odd

係就係有啲難度, 除機應變law
我鍾意lee招~~犀利啦~~
拋磚引玉....
即使生命終將屈服於死亡,我亦將先取得榮耀!
如果呢個post 早d post 出泥就好la.....................
唉.........................
我又係有同一個問题ar................
日日見倒佢番sch~
today 諗住識佢......跑過去........上到車.......
.......點知見倒佢果個sweet 樣傾電話.........就知佢有bf la........
so...就超唔開心咁走左~~~~~~~~~~~~~~~~~~
好like 佢~~~~~
very sad~very down ar......................唉!!!!!
help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
佢好得意ar........雖然有sui sui 壞...........
一到jor 暑假就冇得見 ga la.......................

[ Last edited by drunknmunky911 on 2006-6-22 at 08:25 AM ]
唉~~~~
香港既女仔好in嫁!!
你想追佢
只要有料
佢有男友都照樣追到佢拉~~~哈哈
(我覺得昨)
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-7 10:22 PM:

日日都係同一個地點同一個時間見到佢..
幾日之後...你就可以主動同佢say hi嫁啦
或做一d會引人注意既事...唔係大大聲粗口叫引人注意...
e.q....唔小心輕輕力甘撞到佢...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 最近見到一個女仔 好like 但唔知點 開口 有冇人教下我

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。