<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Lyon at 2006-5-19 14:15:

南無阿彌陀佛.....南無阿彌陀佛.....
再喃嘸落去呢個post要搬去[靈異版]喇~
你好似我以前...曾經咁樣對過一個女仔,但係有時候,你愈緊一個女仔,佢就愈唔識珍惜,所以我覺得...你有時候試下突登表現得唔係太著緊佢,可能會有意想不到既效果呀.....
我最想有個幸福的家
有個女仔為我洗衫煮飯
但這種事對我來說
正如遙遠的希臘神話
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-19 08:13 AM:
阿彌陀佛..............hamsubboy大師...
嘩! BOYDWAN兄, 想溝埋我個份............ 好難喇! 當我有一日可以想通一D野, 我會再戰江湖! 老老實實, 我今時今日, 依然經常落吧 (DISCO 就無), 但依然會有D女女向我有眼神表示, 而且我依然同以前一樣好容易令到D女女暈浪............ 只係我依家收歛左.

所謂想通既野就係.......... ONS 既女仔 其實算唔算係騙佢上BED... (我覺得唔算騙色, 因為家家有求), 但係認識左兩三日之後先上, 又算唔算騙色呢? 而我自己一晚識就上, (我依家可能年紀大左) 我又無咁急色.........我又想要少少FEEL, 識兩三日就ARM ARM 好........ 所以好茅盾.........

講D野大家聽, 不過唔好笑我......... 我女友一向在家唔 WEAR BRA, 所以我同佢要行埋, 我唔需要除BRA....... 早排有次我去飲酒識左個女仔, 跟住去左間PUB既後樓梯打車輪, 因為後樓梯無人, 我對手起佢個胸到肆意游走, 摸得興奮之際, 想鬆開佢個BRA, 等我可以起前面直接摸......... 以前我解BRA係已 零點零幾秒來計時, 真係快到無影...... 點知果日解左成分鐘都解唔到, 跟住個女仔忍不住問我係唔係想解開佢個BRA, 我當時只有死頂, 話: "好想, 但係我唔知係咪醉醉地, 所以解唔到." 其實...... 我依家解BRA真係生梳左好多..........
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2006-5-21 02:49 AM:

嘩! BOYDWAN兄, 想溝埋我個份.......
ham兄,你我都係做生意,但係你有咁多私人時間界女,小弟真羨慕.....

平時我都係上黎做下cd-rom當娛樂咋...真係人都癲

今朝(尋日朝)9:00起身,到家陣凌晨5:30都無乜停過

遲早變巴士阿叔
如果我可以飛,又可以水中呼吸就好!
Originally posted by benny0105 at 2006-5-21 05:31 AM:

ham兄,你我都係做生意,但係你...
BENNY兄,我唔係有咁多私人時間界女呀! 唔好羨慕.....

我係無時無刻, 包括工作時間都界女呀! 食飯時, 個waitress靚少少我又聊........ 去見客, 個receptionist靚d我又聊,........ 就算早排半夜入急症室, 個女護士係後生女我又聊, 買六合彩賣票個後生女我又聊.......... 總之成日聊女仔, 我天生就鍾意同人傾偈, 所以好快同人熟, 好易界到女...... 但是, 聊天是一門技巧, 聊得好就cut 到女, 聊得差.......會俾人覺得你好討厭.所以自問沒有potential既兄弟要小心, 因為好易俾人打.

工作係要做, 做既時候要全力以赴, 但係平時保持開心輕鬆既態度, 人生就自然會多姿多彩!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
boy~
你有冇d咩工介紹比我~
我公司好pk~
唔聲唔聲搶左我辛辛苦苦傾返黎間”和民”14間分店~

[ Last edited by KKBoy on 2006-5-25 at 04:36 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。