<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有d困惑,求救!
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 有d困惑,求救!

我鍾意o個個女仔有男朋友,但我真係好鍾意好鍾意佢
應唔應該去爭,即使未必爭到.........
爭既話可能會俾人講閒話,但唔爭又怕後悔......
困住左,請指教!
個女仔條仔,係味你朋友,係就無謂爭..唔係就追到底..
Originally posted by ha6 at 2006-10-6 01:57 AM:
我鍾意o個個女仔有男朋友,但我真係好...
表白吧!兄弟!唔好浪費時間!
唔知點解覺得你既文字...講比我知你有信心追到lee 個女仔...
問題只係得兩個
爭既話可能會俾人講閒話,但唔爭又怕後悔...
客觀講...你爭得到...係你既本事,爭唔到...係佢男朋友本事...
爭到驚俾人講閒話...就唔好爭啦...因為你鐘意佢既情度不高...相對面子比較高吧...
無謂破壞人感情...
如果唔係...既然你都講左...唔爭會有後悔既機會...就去馬吧...

如果你驚爭到會後悔又或者對唔住果個男仔...就另一個問題...
唔好冲动。。。
先搞清楚。。。
个女仔同男友个感情如何。。。
如果二人感情好。。。你就咪搞人家啦。。。
唔好一时冲动。。而。。。
中意唔代表一定要拥有。。。
对方开心就得。。。
如果对方二人有问题。。。
你出手时就要谨慎处理。。。
掂都好,祝你好运。。。

P:S 你肯定你可以被到对方幸福?
Originally posted by 自由神 at 2006-10-6 10:19 AM:

表白吧!兄弟!唔好浪費時間!
你成日都用呢招咖。。。?
好劲啊。。。!!!
咁果女仔是不是都喜歡你,愛情不是單方面,而是雙方面,攪清楚佢是否喜歡你
Shing
Originally posted by teramishu at 2006-10-6 05:14 PM:

你成日都用呢招咖。。。?
好劲啊。。。!!!
萬試萬寧!
如果佢地感情好,你就唔會破壞到,爭到唔洗內疚
不過爭到後,你諗下喎,佢今次跟得你走,難保下次佢唔跟第個走
一個唔健康既開始,唔太讚成,如果佢又索人又好,萬中無一就另計
仲有,基本條件係你要唔識佢男朋友
Originally posted by ha6 at 2006-10-6 01:57:
我鍾意o個個女仔有男朋友,但我真係好...
怕俾人講閒話?即是-------

---------------愛得不夠!算把啦!

[ Last edited by guswan on 2006-10-16 at 09:15 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有d困惑,求救!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。