<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 同男朋友分左手成年, 佢會唔會鍾意番曾經溝過佢既人??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-16 10:36 PM:
2006-12-30 嘅 post ................
仲唔搬返去[戀愛起義] 就太離譜喇..........
咁我唯有收o左呢個孤兒仔做我養仔啦~~
Originally posted by loklok117 at 2007-4-16 09:19 PM:

某程度上  我都唔知道自己真正衰乜野
難道我樣衰~???
應該係原因之一
你做咩搬舊大石頭去個井到呀………………
講o左去邊度呀~
好難講
但鍾意就去馬,好過估估下
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
又識左第2個,咪對你冷淡囉~
你覺得無左依個fri係值得...你咪去追囉..
其實好多人都係用 兩人既感情去作賭注......
得既時候...你地咪係情侶..
唔得...你咪連依個朋友都無囉.
Originally posted by cainemansion at 2006-12-30 09:47 PM:
大家好呀..我鍾意果條女同佢條仔散...
又未必係玩你,可能佢擇偶要求唔同左,人會變
冷淡... 睇黎你機會唔大

我覺得要追返以前既女朋友,唔應該好似你咁樣拖拖拉拉 (當然只係我覺得啦)
唔理咩理由,當時做出左一個分手決定,就應該清清楚楚,就連曖昧都唔好
等佢去體驗下無左你生活,或者佢會開始新戀情 (體驗過生活先知咩先岩自己)
但係都無辦法,你再無權,唔可以理所當然咁去介意 (都幾無奈)

你必須及唯一應該要做既野就係去做好自己 (多方面,學業,事業,外型等等)
到你覺得,佢見返你既時候,會震憾到佢,令佢懷疑分手既決定係咪正確
呢個改變絕對唔係一頭半個月,係以年用單位 (順便考驗下你有幾想同返佢一齊)

到你成功進步到某個階段,都要睇下你好唔好彩,睇下佢係咪獨身
一個全新既你出現,改變佢對你既印像,從新出現新鮮感,一定事半功倍 (就算失敗,條件好左,追過第個都得啦)
追返前度,洗唔洗咁煩呀
我覺得要追前度比追過第個更難 (當然有例外)

如果只係諗住,當年都因為要去外國先分手,又唔係咩事
而家,返左黎,只要我話佢知,我仲鐘意佢
佢順理成章應該會同返我一齊
咁諗就死硬

但係如果你諗住玩玩下
可有可無,就唔洗搞咁多野
間咩接示愛,直接約佢出黎,食飯又好,睇戲又好,肯出就有機
搵機會講清楚,佢又唔係拍緊拖,話唔定有意外收獲

以上講既野,未必岩你用
講到底都要睇下你既前女友係咩心態
再執生~

[ Last edited by Rika on 2007-7-18 at 07:13 PM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-16 10:36 PM:
2006-12-30 嘅 post ................
仲唔搬返去[戀愛起義] 就太離譜喇..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 同男朋友分左手成年, 佢會唔會鍾意番曾經溝過佢既人??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。