<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 手機版 » HELP!!!開唔到電話
返回列表 回復 發帖

HELP!!!開唔到電話

我用nokia既3120
我琴日想set個密碼鎖
又唔識set
自己喺度亂試
比我撞到一個唔知係咪set密碼既野
結果佢突然去左叫我set密碼
又出唔設去
熄機再開 彈左句sim卡被鎖 約兩秒後 佢叫我"請輸puk碼
之後我求其打左幾隻字落去(最少四隻字)
佢再叫我輸入pin碼 要打兩次
次後佢話密碼錯誤 要我由puk碼開始打過

到左啱啱
我再試
今次仲衰
打完之後 佢寫sim卡被拒
熄左機再開 又係sim卡被拒

我要點做 有冇人識搞
冇得搞嫁啦
要去你張sim卡個台度叫人整返嫁
好似唔駛錢既
Originally posted by gn00987333 at 2007-2-7 07:09 PM:
冇得搞嫁啦
要去你張sim卡個台度叫人整返嫁
好似唔駛錢既
係咪求其一間分店都得ga
Originally posted by SCM at 2007-2-7 07:10 PM:

係咪求其一間分店都得ga
好似係
都係個主任個類幫你整嫁
好快搞點
應該係張sim卡死左喇喎
得一個辦法,就係去番你個台叫人幫你整

如果你話自己整既,我記憶中好似係要收錢!
如果你話你跌左張卡,索性直接叫佢俾過張你就好似唔使。
石仔下次唔好亂試啦
真係唔好玩嫁
Originally posted by kakeidevil at 2007-2-7 07:17 PM:
應該係張sim卡死左喇喎
得一個辦法,...
sim卡死左
我只係唔小心set左個pw wo

叫佢比過左唔洗錢咁著數???? 咁我d save咪.....

[ Last edited by SCM on 2007-2-7 at 07:25 PM ]
Originally posted by SCM at 2007-2-7 07:23 PM:

sim卡死左
係啊
其實你唔係set左個pw
係你打錯左之前佢set既pw
錯左就會rock卡架啦
Originally posted by SCM at 2007-2-7 07:23 PM:

sim卡死左

叫佢比過左唔洗錢咁著數???? 咁我d save咪.....

[ Last edited by SCM on 2007-2-7 at 07:25 PM ]
冇錯
就係冇哂啦
唔見左張卡要俾一舊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 手機版 » HELP!!!開唔到電話

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。