<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 今朝西維爾好怪
返回列表 回復 發帖
原帖由 勇勇 於 2009-2-8 10:38 PM 發表
西維爾 主場輸波就真係怪喇
我一買2:0,佢地就比人入1粒
me too!!!
仲要重槌! 齋win

但我即刻保
1:2 14倍
0:3 forgot
1:3 125倍
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
原帖由 hamsubboy 於 2009-2-10 03:15 AM 發表

me too!!!
仲要重槌! 齋win

但我即刻保
1:2 14倍
0:3 forgot
1:3 125倍
你都好啊
唔洗輸錢啦
原帖由 勇勇 於 2009-2-10 09:42 AM 發表

你都好啊
唔洗輸錢啦
我中波膽 $20, 1:2 = 收$280
but入第一粒之前(食red card前) 一分鐘, 入左$400西維主win呢!
AC半場輸已經 HIGH 左手$300,
2nd half 買AC MILAN 大同主win..... high 多$400.......

呢幾個月仲有好多黑野,
真係黑到.....爆

example 高車士打作客, 我之前中好幾次大 (有時無買),
但最近作客連開3口小, 我買晒大

example 上兩星期
奈梅享, 80' , 0:0 new castle 80' 1:1
我兩個同時買win, 奈梅就買極都買唔到, new castle 就一買就得
中既就買唔到, 輸既就一定買到.........

我本身打中文字very slow, 而且一出post d 心水都唔中,
no post 的 心水 就中.....
so long time 沒有 出post in this forum.......
but this period, so bad luck..... 出 番幾個 post 沖沖 佢!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
原帖由 hamsubboy 於 2009-2-10 10:06 PM 發表

but入第一粒之前(食red card前) 一分鐘, 入左$400西維主win呢!
2nd half 買AC MILAN 大同主win..... high 多$400.......

呢幾個月仲 ...
哩排意甲big4亂晒龍,AC 2次主場對屎隊都和波,祖記 仲大鑊連輸2場(上場都差D和波),國米 就好少少.......只係主場和過1次屎隊
阿積士 仲恐怖,近4場只得1分
西維爾 連輸3場
華倫西亞 近4場得3分
原帖由 hamsubboy 於 2009-2-10 10:06 PM 發表

呢幾個月仲 ...
天日都有好多場波受注,出個POST沖沖D黑氣啦
英文我地都識睇架
原帖由 勇勇 於 2009-2-10 11:37 PM 發表

哩排意甲big4亂晒龍,AC 2次主場對屎隊都和波,祖記 仲大鑊連輸2場(上場都差D和波),國米 就好少少.......只係主場和過1次屎隊
西維爾 連輸3場
華倫西亞 近4場得3分 ...
其實我唔係果D睇隊名投注之人......
但係以大佬你既分析, 我都HIGH 硬50%!
另外50%係2008年犯太歲 , 中果D就買唔到,
MOLALA hand 機呀,
一出手d 倍率都變, 跟住買唔到, 仲要即刻入波
一 定 會 成 功 。
原帖由 hamsubboy 於 2009-2-11 03:10 AM 發表

其實我唔係果D睇隊名投注之人......
但係以大佬你既分析, 我都HIGH 硬50%!
另外50%係2008年犯太歲 , 中果D就買唔到,
MOLALA hand 機呀,
一出手d 倍率都變, 跟住買唔到, 仲要即刻入波:hitw ...
哈哈~~犯太歲
我都係馬後炮,我都比 祖記 害左3次
我見你都唔係買20蚊30蚊,如果個腦成日唔得,不如打電話去落注啦

原帖由 勇勇 於 2009-2-10 11:37 PM 發表

,AC 2次主場對屎隊都和波,祖記 仲大鑊連輸2場(上場都差D和波),國米 就好少少.......只係主場和過1次屎隊
西維爾 連輸3場
華倫西亞 近4場得3分 ...
下面乍唔係意甲
阿積士個1分係讓2到得返黎
掛住睇政玨遲左冇買國米對面加1
提返我d傷心事
之後a米刀想不過驚會唔會開得甘密者

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 今朝西維爾好怪

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。