<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 真係 若要生活好 咪買.....
返回列表 回復 發帖
原帖由 nbn 於 2009-2-23 01:20 PM 發表

對阿仙奴冇乜感情坡
車仔仲慶一撐佢就拎我黎開齋
冇敵左4年既屎橋就好似為陰我以舖路甘
又係呢d....你姓賴既
今晚博過咯,轉頭出心水
原帖由 kakeidevil 於 2009-2-23 02:13 PM 發表

又係呢d....你姓賴既
今晚博過咯,轉頭出心水
23/02/2009
02:01
讓球主客和星期日 31 基達菲 (主) 對 畢爾包 (客)
和 [-1] @ 3.75 $10

琴晚仲L慶
你睇下個時間
諗住買唔到玩下野
甘刀仲買到
最慶仲要諗住留黎買 里爾 ,甘馬雷斯  讓和
乃左呢個冇錢買
里爾班仆街好似做數甘
睇住佢打多件
要到臨尾先入多粒
但即時比少件既入返
好似明玩野甘

原帖由 nbn 於 2009-2-23 02:25 PM 發表

23/02/2009
02:01讓球主客和星期日 31 基達菲 (主) 對 畢爾包 (客)

琴晚仲L慶
你睇下個時間
諗住買唔到玩下野
甘刀仲買到
乃左呢個冇錢買
里爾班 ...
我只能夠講波係圓既
原帖由 nbn 於 2009-2-23 02:25 PM 發表

23/02/2009
02:01讓球主客和星期日 31 基達菲 (主) 對 畢爾包 (客)

琴晚仲L慶
你睇下個時間
諗住買唔到玩下野
甘刀仲買到

乃左呢個冇錢買
里爾班 ...
直播波(有畫面)時,係球証吹雞開波過刻先截投注
原帖由 ATX-828 於 2009-2-23 03:43 PM 發表

直播波(有畫面)時,係球証吹雞開波過刻先截投注
扣返甘馬冇左23蚊

23/02/2009

琴晚仲L慶
你睇下個時間
諗住買唔到玩下野
甘刀仲買到
乃左呢個冇錢買
里爾班 ...
哩場我都係買-1和
你夠我火 西布朗12碼都唔識入,如果佢地入左12碼我就唔洗輸
原帖由 勇勇 於 2009-2-23 09:01 PM 發表

哩場我都係買-1和
12碼都唔識入,如果佢地入左12碼我就唔洗輸
我冇買西布朗

原帖由 nbn 於 2009-2-23 09:04 PM 發表

我冇買西布朗

236422/02/2009
16:50
過關 主客和
3X4
星期日 21 紐卡素 (主) 對 愛華頓 (客)
和 @ 3.20
星期日 7 富咸 (主) 對 西布朗 (客)
主 @ 1.70
星期日 31 基達菲 (主) 對 畢爾包 (客)
主 @ 2.00 $40

$160.00$217.60
236522/02/2009
過關 波膽
3X7
2:1 @ 8.00
1:1 @ 5.80
2:1 @ 7.50 $10

$70.00
236622/02/2009
過關
3X4
主客和
讓球主客和
讓球主客和
和 @ 3.20
和 [-1] @ 3.40
和 [-1] @ 3.75 $40

$160.00
236922/02/2009
17:12
沙田
星期日
位置Q9 場    10 至勇威龍 + 12 中華英雄 $500

$500.00
237022/02/2009
17:12
沙田
星期日
單T9 場    7 金鑾殿 + 10 至勇威龍 +
           12 中華英雄 $500

$500.00

- 完 -
[/table]
又係1:1出0:0
1:1 @ 5.80

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 真係 若要生活好 咪買.....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。