<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » ~今晚要番本~
返回列表 回復 發帖
原帖由 勇勇 於 2009-2-25 06:04 PM 發表

條飛OK喎
我都跟你DD先
燈神你都唔L驚既咪買咯
原帖由 kakeidevil 於 2009-2-25 06:02 PM 發表

信你一成,雙目失明
失明咸卡,聽朝實瓜
唔信丫哪
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=198813
吊你1分

原帖由 kakeidevil 於 2009-2-25 06:01 PM 發表

我中意你呢句"最衰自己背叛左曼聯"
今晚心水:

過關 3x4

半全場
星期三 1
車路士(主) 對 祖雲達斯(客)
和-主@4.10
和-和@4.50

半全場
星期三 2
皇家馬德里(主) 對 利物浦(客)
和-主@4.70
和-和@4.60

半 ...
總額 $ 200.00但你冇買

原帖由 勇勇 於 2009-2-25 06:05 PM 發表

哈~哈~
要贏人
更要贏啖氣

原帖由 勇勇 於 2009-2-25 05:28 PM 發表

拜仁連雲達都嬴唔到,今晚作客空多吉少
我岩岩星期6睇過士砵亨踢波,佢地主場好L勁架 最衰個主力射手 普斯迪加 唔出得(但係覺得佢應該係出得,只係士砵亭出口術) ...
邊個唔出得果d唔到出場陣容都唔好信~~~

琴日曼聯又話evans唔出得,又話要evra,又fletcher打中堅咁,點知evans出得不特止.....
仲mark死ibrahimovic同adriano,搞到inter全場0射門
原帖由 kakeidevil 於 2009-2-25 06:18 PM 發表

邊個唔出得果d唔到出場陣容都唔好信~~~

琴日曼聯又話evans唔出得,又話要evra,又fletcher打中堅咁,點知evans出得不特止.....
仲mark死ibrahimovic同adriano,搞到inter全場0射門 ...
都有3次4次射中籠,都唔算係0射門
上半場就真係00000000000000攻擊
冇錢  睇波算+_+
3月重來  再見
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » ~今晚要番本~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。