<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 車迷區 » [原創]---- EF 獨家,日產戰神
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2008-1-14 12:45 AM:

齌車都要過百呀...........
如果加埋nismo 其他改裝,絕對拍得住架拉利咖.............
打中文既?
嘩........又咁天文?
算啦!我呢D天橋底既人都係睇下相算啦
Originally posted by 自由神 at 2008-1-14 00:56:

打中文既?
嘩........又咁天文?
算啦!我呢D天橋底既人都係睇下相算啦
手寫版嘛............
唉~ 依家d 日本車靚d 級數嘅都幾貴價錢咖........
喂,你咪鬼罷埋我個橋底位呀~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-1-13 08:45 PM:
新款SKYLINE GTR...
唔好意思呀...今代GTR唔跟SKYLINE呢個名...就叫做.. NISSAN GT-R 咋...
Originally posted by toy739toy at 2008-1-13 23:32:
呢幾張相係小弟BOYDWAN自己去落訂時所拍
版主真有 $
https://ibb.co/XLHS56r
Originally posted by BOYDWAN at 2008-1-13 08:45 PM:

新款SKYLINE GTR,最快要08年中先有貨,訂單已經爆額........
呢幾張相係小弟去落訂時所拍,本來頭冚唔開得咖,偷雞咖咋~
影左幾張d 工作人員已經即刻閂返喇~

先睹為快,EF 會員當然有得down load~
但係分數會set 高小小,勿胡亂轉載去其他地方呀~

點止SKYLINE GTR?好野會陸續有來~黎緊出果d 相都係小弟去落訂時所拍  

[ Last edited by chong2002 on 2008-1-18 at 11:46 PM ]
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

新款SKYLINE GTR...
唔好意思呀....香港要8月先有行貨....樓主所post全部都係日本既日產自動車公司既showroom....
Originally posted by terry891089990 at 2008-1-18 00:58:

唔好意思呀...今代GTR唔跟SKYLINE呢個名...就叫做.. NISSAN GT-R 咋...
Originally posted by terry891089990 at 2008-1-19 13:39:

唔好意思呀....香港要8月先有行貨....樓主所post全部都係日本既日產自動車公司既showroom....

對不起,遲覆了~
很正確呢,香港確實仲未有貨,小弟朋友係去日本nissan落訂的,如果有細心留意都會知地方不在香港~
可能令版友你誤會以為係香港,其實相片係於日本影的~
相片絕對獨家並非轉載,因為相片中小弟友人亦已入鏡 (都算出賣朋友了~ ),除非係小弟朋友,否則絕無可能於其他地方見到呢d 相。

至於稱呼,小弟倒沒有去深究過,可以係小弟孤陋寡聞啦;因為小弟朋友就算身為準車主都以SKYLINE相稱,所以倒要多謝你提點呢~

+6 以答謝版友你關注~

[ Last edited by BOYDWAN on 2008-1-27 at 11:17 PM ]
我上次睇報紙、同雜誌都有講lei 部車!
我覺得黑色仲型ar!
部車D 性能好到爆ar…
Originally posted by BOYDWAN at 2008-1-27 11:16 PM:

對不起,遲覆...
yap..not a problem...
i just remind you..^^
Originally posted by terry891089990 at 2008-1-28 14:53:

yap..not a problem...
i just remind you..^^
嘻~ 小弟頭先先打去比班老友串左佢地一野~

佢地話:係咪咖?
小弟話:梗係啦死鄉下仔! 買買買,連名都未識up~~~
佢地話:@#$@#^#$!^!#! ...........!
最後我地:

全靠你提供資料,小弟先有得玩~

衷心歡迎你呢,有好資訊,多d 留言話比我地知呀~

(又加下分去鼓勵一下新朋友先~)

[ Last edited by BOYDWAN on 2008-1-28 at 06:57 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 車迷區 » [原創]---- EF 獨家,日產戰神

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。