<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » 新年新褲想買levi's老牛
返回列表 回復 發帖

新年新褲想買levi's老牛

想買條levi's深藍色, 唔要穿窿果d款

有咩款褲管貼dd, 但又唔係窄身, 唔想著到肥佬褲咁....

價錢最好1000蚊內啦, 有咩好推介呢~
(我唔係太熟levi's  所以請講埋型號丫~)

同埋我見人條褲膝頭後面 & 褲腳鄒晒

可唔可以買褲果陣叫levi shop幫你搞  

定係要自己出面改?

幫下我丫
Originally posted by halo678 at 2008-2-12 03:08:
想買條levi's深藍色, 唔要穿窿果d款
...
523啦!!好好睇架
你又可以去yahoo拍賣睇一睇,一定有岩你
幫你搵過, 上http://www.levi.com.hk/ 有好多圖睇

你講o既款褲管貼dd, 但又唔係窄身, 可以睇:
http://www.levis-redtab.com.hk/index.html

有款A-Type啱你, 深藍色, 唔穿窿, $699~
買牛仔褲一定要去試著先好買唷
咁先可以搵條岩自己既!
重有,牛可改短重唔好改形呀
唔係會無左佢既獨特性

"同埋我見人條褲膝頭後面 & 褲腳鄒晒

可唔可以買褲果陣叫levi shop幫你搞  "

你既意思係叫levis 幫你搞到條褲鄒?
鄒係條褲本身係咁or夠硬先做到
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

咁有冇話邊間levi's store多款睇d呢

我見間間都賣唔同款咁, 有d就得好少款揀呀
Originally posted by halo678 at 2008-2-12 13:42:
咁有冇話邊間levi's store多款睇d呢

我見間間都賣唔同款咁, 有d就得好少款揀呀
523真係唔錯架,你睇睇下面d圖

560 x 600 PIXEL下載

480 x 480 PIXEL下載

285 x 480 PIXEL下載

500 x 550 PIXEL下載

無錯 523啦
直腳得黎型
我大半年前入左條白牌 都ok
依傢orange 都好靚
Originally posted by sky308 at 2008-2-12 16:14:
無錯 523啦
直腳得黎型
我大半年前入左條白牌 都ok
依傢orange 都好靚
"白色"咁勁
好少人著白色牛
Originally posted by 勇勇 at 2008-2-13 02:49 AM:

"白色"咁勁
好少人著白色牛
白牌唔係條牛白色..
Originally posted by n9 at 2008-2-13 17:33:

白牌唔係條牛白色..
sorry!飲大左!睇錯字!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » 新年新褲想買levi's老牛

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。