<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » 國家主席睇女排
返回列表 回復 發帖
原帖由 費事高 於 2008-8-15 10:43 PM 發表
你地班女排大鑊喇,唔為國家盡心盡力,點對得住國家呀
相比起足球
女排小事la
足球班人連最基本"盡力"都做唔到
a tough battle
it is ok
原帖由 費事高 於 2008-8-15 10:31 PM 發表
劉永清, 還有劉廷東...心諗:

早知唔來,真掉架
費事高sir, 你估胡主席和胡綿濤辦公室d同事; 真係唔知今屆女排中國隊是好難打磨, 他們應該事前是做了功課的, 來睇一場精彩的賽事姐.

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
原帖由 bobo21 於 2008-8-15 11:29 PM 發表

費事高sir, 你估胡主席和胡綿濤辦公室d同事; 真係唔知今屆女排中國隊是好難打磨, 他們應該事前是做了功課的, 來睇一場精彩的賽事姐.
係lor~總係覺得領導人黎睇係代表一定要贏,其實人地係黎打氣ga ja
中國女排今屆好難打, 隊員打得好也不一定贏到, 而教練陳忠和就更加辛苦, 要想爆腦來對付巴西, 古巴, 俄羅斯及意大利, 還有美國隊, 下場便要跟日本隊比賽, 希望能順利勝出.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
原帖由 eric1874 於 2008-8-15 11:42 PM 發表

係lor~總係覺得領導人黎睇係代表一定要贏,其實人地係黎打氣ga ja
講開又講 , 相對比起來 , 布殊真係似球迷多d~~
唉...
比領導人睇住
加上十幾億人抱負的國仇家恨
令到所有隊員緊張而協場...
好地地領先唔少分,陳忠和就調走王一梅呢個主要得分既球員...徐雲麗連續幾場都俾陳忠和玩,調出來唔夠一分鐘就調走...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » 國家主席睇女排

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。