<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 阿爺準備攻打香港,元老點評?
返回列表 回復 發帖
只有白痴先用攻打自己既地方 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-7-25 04:08 AM
圍村由始至終都唔係自己地方 你試下入圍村睇下點

仲有中國人有幾時係唔打自己地方 個個朝代都係同一個命運 自己人打自己人
除非你話個個皇帝都係白痴

仲有中國人有幾時係唔打自己地方 個個朝代都係同一個命運 自己人打自己人
除非你話個個皇帝都係白痴 ...
yahoo33 發表於 2019-7-25 08:22 PM
毛撚殺中國人比日本人仲要多

除非你話個個皇帝都係白痴 ...
yahoo33 發表於 2019-7-25 08:22 PM
"中國人鐘意自己人打自己人" 只係黃絲既幻想 ...
同埋 , 我都可以話香港人鐘意自己人打自己人 ;
你地好鐘意既日本戰國時代 , 係咪日本人又好鐘意自己人打自己人???
到時香港變左烏克蘭  敘利亞 , 大家唔好喊 !!!
"中國人鐘意自己人打自己人" 只係黃絲既幻想 ...
同埋 , 我都可以話香港人鐘意自己人打自己人 ;
你地好鐘意既日本戰國時代 , 係咪日本人又好鐘意自己人打自己人??? ...
迦樓羅女王 發表於 2019-7-26 10:10 AM
唔係我地黃絲既幻想 係歷史中國5千年黎打過幾多場仗死過幾多人 每個朝代都打打殺殺
日本戰國時代同中國任何一個朝代相比都差天共地
唔係我地黃絲既幻想 係歷史中國5千年黎打過幾多場仗死過幾多人 每個朝代都打打殺殺
日本戰國時代同中國任何一個朝代相比都差天共地
yahoo33 發表於 2019-7-26 08:45 PM
中國係一個地方,五千幾年的確打過好多場仗....但係基本上都係朝代更換(不同民族)同國與國之間(門派互鬥)鬥爭....而唔係得閒打下自己友....而家中國只係一個集合咗好多民族地區的地方....而唔係好多唔同民族互相鬥爭侵略....又或者中國入面有幾十個國家係度....所謂中國歷史只係而家中國的區域入面的變化....民國之前,亞洲當中這遍土地並不是稱為中國...
中國係一個地方,五千幾年的確打過好多場仗....但係基本上都係朝代更換(不同民族)同國與國之間(門派互鬥)鬥爭....而唔係得閒打下自己友....而家中國只係一個集合咗好多民族地區的地方....而唔係好多唔同 ...
ericliu 發表於 2019-7-26 09:05 PM
咪一樣係叫中國歷史 唔會叫亞洲歷史 中國係有好多少數民族 不過係弱勢少數民族一d話事權都無 同奴隸有咩分別

中國好多地方都係打返黎之前有鬼咁大咩

每一個朝代都係由一個革命開始 宜家反而唔俾人搞革命 共狗搞就得我地香港搞就唔得 道理何在
咪一樣係叫中國歷史 唔會叫亞洲歷史 中國係有好多少數民族 不過係弱勢少數民族一d話事權都無 同奴隸有咩分別

中國好多地方都係打返黎之前有鬼咁大咩

每一個朝代都係由一個革命開始 宜家反而唔俾人搞革命 共狗搞 ...
yahoo33 發表於 2019-7-26 10:43 PM
全世界有邊個國隊會咁比你攪革命分列係唔會阻止⋯yahoo兄話比我知⋯加泰都講咗咁耐⋯西班牙會唔會比佢分⋯定係想西班牙政府同加泰地區講⋯你想分吖?好吖!好D分喇⋯
全世界有邊個國隊會咁比你攪革命分列係唔會阻止⋯yahoo兄話比我知⋯加泰都講咗咁耐⋯西班牙會唔會比佢分⋯定係想西班牙政府同加泰地區講⋯你想分吖?好吖!好D分喇⋯ ...
ericliu 發表於 2019-7-27 12:09 AM
香港人又要準備另一次三年零八個月
全世界有邊個國隊會咁比你攪革命分列係唔會阻止⋯yahoo兄話比我知⋯加泰都講咗咁耐⋯西班牙會唔會比佢分⋯定係想西班牙政府同加泰地區講⋯你想分吖?好吖!好D分喇⋯ ...
ericliu 發表於 2019-7-27 12:09 AM
本來應承左自己 , 唔再回E度D政治POST , 不過見到E兄既回覆 ,

忍唔住要支持下 , 也支持正常既邏輯維思 ... 不過D黃絲從來唔會同講道理 ,
+上沈旭暉呢D濕鳩學者  何韻詩呢三線偽人 , 佢地就當自己好有道理 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 阿爺準備攻打香港,元老點評?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。