<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 18:35:  C; W2 ?& C) U+ M9 L- Q0 S5 m
, @) E! O  \( ~/ m# c9 V5 y
岩岩入見到你係#65550 而家又唔係既
9 |2 {- L+ V1 m7 ^. \
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:35 PM:
# Y1 r3 O; n$ g- l+ @我訓, bye
( L8 p! f1 Y# ^0 H# v9 y( Dbye
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 18:36:
* s) X4 D# n! I! A5 N* e4 R我都閃陣先, 拜拜 all
4 I8 t3 a2 \7 w5 P- p88~00
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 06:36 PM:
4 m  c8 z: e, B4 H4 P我都閃陣先, 拜拜 all
3 O& \+ [0 a- P) P- m
bye
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
拜拜00仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 18:37:
3 L' e$ t$ X7 d) E* K$ L! D, M5 @1 t5 i( U+ ]# ]5 \; j$ m1 u" |) M  Y
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
) W7 i* E9 G; e2 C# k/ l5 f6 y1 b3 t7 P6 V

4 _) {- ?( {& t) r9 A[ Last edited by 左輪仔 on 2005-8-17 at 06:40 PM ]
Originally posted by michael86 at 2005-8-17 06:37 PM:" M+ A6 Q! A5 f- ~8 n
4 H  V7 \% R1 E: y  c

( }0 ~5 Z6 N9 w* O2 }1 ?6 x下?都未
4 m+ H3 I* }/ ~改番
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:38 PM:5 f* R) J( X5 U+ I

1 r( m3 _0 g/ s2 S
+ z6 J- T6 Z) [3 z3 t# g
做咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 18:39:+ K* K$ y: ]' a( O4 }: {
, G. E& F4 H2 |' S" N: `3 H
做咩
- k* e; `" Z) Y& c冇野呀
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:40 PM:$ y; D1 G' L9 G5 F! w. {1 f
8 u3 o) p6 E+ ~: u6 N
冇野呀
/ a* J+ k4 |3 P& g8 z+ a( O哦.....
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。