標題: 曼聯勢危 [打印本頁]

作者: kolete    時間: 2007-4-8 01:10 PM     標題: 曼聯勢危

輸左對樸次茅夫一場比賽後 同車仔既差距縮至3分 如果係下一場作客對車仔輸波
就會被追至平手 唯有靠得失球lead 著 又有歐聯同足總既賽程兼顧 又多傷兵 後防不穩 李奧上場同雲達沙既誤會反映出 後防穩健程度令人擔憂 周中對羅馬一役 要淨勝兩粒或者以一比零完場方可晉級
以現在既情況而言 實在不樂觀 會否又再一次 四大皆空?
大家有咩看法??
作者: ko~la~vin    時間: 2007-4-8 01:26 PM

個人覺得極有可能
睇來車仔好有機會4冠
作者: chunchan    時間: 2007-4-8 01:35 PM

車仔add oil
作者: ronja    時間: 2007-4-8 01:43 PM

曼聯之前一世夠運,對熱刺由C朗插水博到12碼先開紀錄繼而大勝4:0,然後對富咸就臨尾入球贏波,對利記更加在全塲捱打之下補時入球贏,呢9分真係執返嚟!好彩車路士嗰日對屈福特都做番塲好戲補時入波攞足三分!!真係唔知曼聯會唔會因為一個烏龍球轉運,接連失分呢?但係車路士先要自己做塲好戲贏咗ManU先,否則講乜都係假
作者: edward1906    時間: 2007-4-8 01:48 PM

我諗曼聯好大機會拎足總杯
其實就....
作者: 艾力克    時間: 2007-4-8 01:55 PM

睇highlights覺得manu場波踢得好差, 都唔知佢地下場有幾大信心嬴
chelsea場波雖然踢得麻麻, 只係carvalho射左幾腳有威脅, 但依隊波除左質素之外就係好勝心, manu輸波對佢地真係好大影響
作者: taka2005123    時間: 2007-4-8 02:23 PM

我一向都唔睇好曼聯...
作者: chicken    時間: 2007-4-8 02:37 PM

ManU VS Chelsea moved to 9/5

Next league match:
ManU VS Sheffield Utd 17/4
West Ham vs Chelsea 18/4
作者: ruru    時間: 2007-4-8 02:50 PM

你識咩呀
識dd係到吠
作者: alantai    時間: 2007-4-8 03:12 PM

傷兵effect開始黎料
vidic,加利佬 一傷後面就亂哂籠

[ Last edited by alantai on 2007-4-8 at 03:13 PM ]
作者: willali    時間: 2007-4-8 03:25 PM

Brown, 李奧同雲達沙令曼聯輸左比樸次茅夫!!!
作者: esterqwerty    時間: 2007-4-8 03:30 PM

大家最重要心平氣和~
上黎26fun, 都係為左have fun 之ma~
唔好為呢d野搞到好薑, 又鬧交咁~
大家握番手, 唔好嘈la~

講回正題~
大家尋晚有冇睇到~
我尋晚睇左,
見曼聯有3球o係禁區被鏟跌, 球証又當冇事
兩球入波判左越位在先, 但慢鏡睇番好似冇越位
c7俾人推到阿媽都唔記得姓乜, 但球証當正冇事發生
(先澄清: 絕非偏幫佢, 事關我唔係佢粉絲~)
有dd覺得曼聯今次真係輸球証

不過唔可以否認
尋晚曼聯的確踢得有d不知所謂
又亂, 又易斷纜......
李察遜真係俾個「服」佢
出佢真係得啖笑
giggs一出, 再出埋s20, manutd攻勢先返黎

而且james上身, 最尾救a14那球反應超快
pork既球員亦水準之內
所以亦可以話曼聯係輸自己

兄弟們~歡迎大家交流意見~
作者: bigfish    時間: 2007-4-8 03:34 PM

樓主唔好散怖流言喎
依家領先三分又話勢危, 你知唔知勢危點解架?
阿仙奴同雲加就真係勢危 la
羅馬失左個作客入球又勢危 la
都唔日點解會有人無風起浪, 無端端話曼聯勢危, 遲d 捧杯o個陣你唔好出黎慶祝喎
作者: 王晶    時間: 2007-4-8 03:57 PM

Originally posted by bigfish at 2007-4-8 03:34 PM:
樓主唔好散怖流言喎
依家領先三分又話勢危, 你知唔知勢危點解架?
阿仙奴同雲加就真係勢危 la
羅馬失左個作客入球又勢危 la
都唔日點解會有人無風起浪, 無端端話曼聯勢危, 遲d 捧杯o個陣你唔好出黎慶祝喎
人地都係拎出黎討論姐~講到散佈留言佢要向你學習tim喇 又話叫人剷斷c朗隻腳物物乜乜咁 佢點夠你黎呀~~

依家同車仔差3分 不過車仔有場主場對曼聯 6分波既賽事
再加上呢場對樸次矛夫 真係輸得好難睇 係輸比自己
擺個咁大既烏龍好傷士氣架 而且傷兵問題開始嚴重 點解唔危??
作者: 20001160    時間: 2007-4-8 03:58 PM

我想問阿仙奴危咩呀= =
我都覺得有危機ga 但係唔係咁大
主要都係睇返曼聯對車仔果場點樣
始終曼聯聯賽都連勝左咁多場  輸返一場調整一下都無可厚非
加上有咁多件傷左
我想問d人幾時復出呀
作者: a13670    時間: 2007-4-8 04:01 PM

呢度都好多盲目既球隊支持者=.=
作者: CK888    時間: 2007-4-8 04:02 PM

曼聯始終有3分在手,得失球又遙遙領先,情況都唔係太差(曼聯得失球多過車路士15球),只要唔再失分,就算對車仔輸波,仍可穩奪聯賽冠軍

至於歐冠同足總盃,由於係淘汰賽,點都要靠D運氣,隨遇而安吧!
作者: 高手    時間: 2007-4-8 04:10 PM

車仔有機喇
作者: tlkwan    時間: 2007-4-8 04:30 PM

Anyway, I support 曼聯 to be 3冠王!!!!
作者: eric911    時間: 2007-4-8 04:57 PM

曼聯在得失球上此終佔好大優勢,冠軍已了一半,另一半,就要睇摩連奴有無運了﹗
大家都係討論下,做番好朋友啦﹗
作者: littlecat200566    時間: 2007-4-8 05:05 PM

Originally posted by ronja at 2007-4-8 01:43 PM:
曼聯之前一世夠運,對熱刺由C朗插水博...
你講到曼聯贏都係靠運,車仔個d先至係實力咁
作者: brightlee    時間: 2007-4-8 05:29 PM

I watched that Own Goal by Rio
I think that's the mistake by Rio, not Van Der Sar.....
=.=
作者: tree728    時間: 2007-4-8 06:09 PM

Originally posted by 20001160 at 2007-4-8 03:58 PM:
我想問阿仙奴危咩呀= =
我都覺得有危...
係囉   阿仙奴而家咩問題都無
今年一定4大皆空
擺明而家既阿仙奴踢風流波    比D後生仔踢多D
輸贏一兩場 問題不大   
第4位都算坐得稳     保頓  愛華頓  熱刺都同阿仙奴有一定既分差
反正第三同第四都係要踢外圍賽
阿仙奴有咩危可言?

[ Last edited by tree728 on 2007-4-8 at 06:12 PM ]
作者: example    時間: 2007-4-8 06:24 PM

昨日睇到李奧個球真搞笑.....
作者: Raul    時間: 2007-4-8 06:37 PM

I hope ManUtd lost !!
作者: szetoafk    時間: 2007-4-8 06:44 PM

輸一場波就要生要死, 真係愧為 fans
作者: karen0123    時間: 2007-4-8 07:07 PM

我覺得尋日果場波,無可否認,曼聯係踢得唔係幾好。
但我最唔滿意係個球證....................

個球證永遠唔會吹犯規.........除左手球果D....
有幾球講真,可以吹十二碼既都唔吹,尤其朗尼果球
都唔緊要,樸次茅夫D人狂勾腳,撞人,推人,全部都唔吹
而且樸次茅夫好明顯針對C7,C7一有波,就被人狂kick........

最有印象係C郎係接近角球位置被個後防狂用雙手推佢都無吹...............
曼聯D人明知個球證唔吹,人地果隊又狂推人,佢地又唔敢推人......
好似到下半場,奧沙引唔著係對方約禁區位置推人,都無事,反而有機會....

果個球證不如企係場外訓教仲好啦,有旁證睇越位,唔要佢都得
作者: corollapeter    時間: 2007-4-8 07:16 PM     標題: UNITED

UNITED SUPER
作者: felixpo    時間: 2007-4-8 07:36 PM

擺個咁既烏龍
整定佢今期無運行
作者: leeyanta    時間: 2007-4-8 07:40 PM

Originally posted by felixpo at 2007-4-8 19:36:
擺個咁既烏龍
整定佢今期無運行
我買咗big...真係多謝晒佢!
作者: 王晶    時間: 2007-4-8 09:26 PM

Originally posted by leeyanta at 2007-4-8 07:40 PM:

我買咗big...真係多謝晒佢!
你要多謝占士多d
作者: Shaqleung    時間: 2007-4-8 10:43 PM

如果話曼聯靠插水,好運贏波,其實隊隊都有架啦.而且呢d都係聯賽長途戰既一部分.再講,無人夠膽講車仔阿記無人插水同靠旁證贏波~

尋晚好明顯係有後顧之憂,焗出副選,亦都質素唔夠,中場俾人噤住黎搶,mud都做唔到.後防出錯就固然係輸波因由,中場打得唔好我覺得先係主因.

雖然仲有三分兼且贏緊得失球,但係近唻個勢咁差,除非周中歐聯出線,如果唔係隨時未打車仔都俾人趕過頭.
作者: chong2002    時間: 2007-4-8 11:59 PM

Originally posted by ronja at 2007-4-8 01:43 PM:
上上場車仔都係90 + 先入波啦挑
作者: mikeycwebb    時間: 2007-4-9 01:26 AM

車仔加時入波就靠實力 曼聯對富咸個場臨尾入波就符碌
樓主你的道理和邏輯真係好野
作者: ot911    時間: 2007-4-9 02:52 AM

我永遠支持曼聯
作者: supportMU    時間: 2007-4-9 12:33 PM

勢危= =??
有幾呀? mu輸呢場就有可能降班就勢危姐, 做唔到第一就勢危??
我覺得應該用有"隱憂"會貼切d.
係架啦~! mu係靠符6架啦~ 係靠球証架啦~ 係靠插水架啦~ 咁點呀? 又冇人叫你地鐘意佢.
鐘意慨你地d愛隊都可以插水靠球証架~ 至於符6就唔係人人都得, 希望你地果d都得啦~
唔鍾意慨你咪搵隊唔插水, 球証又好憎佢, 又完全冇運架球隊囉~
如果自問自己支持果隊都有從呢3樣野得到過好處的話....
唔該.....收聲

Oops, I think your post is really straight

But I agree what you are talking about.... make sense

+3

[ Last edited by brightlee on 2007-4-9 at 03:55 PM ]
作者: iMacc    時間: 2007-4-9 03:48 PM

Originally posted by ronja at 2007-4-8 13:43:
睇多D波先啦師兄~
唔好齋睇你愛隊車仔先得架~
今年車仔打得好~?????
作者: iMacc    時間: 2007-4-9 03:56 PM

Originally posted by supportMU at 2007-4-9 12:33:
勢危= =??
有幾呀? mu輸呢場就有可能...

作者: rfky    時間: 2007-4-9 05:40 PM

車路士好有後來居上既能力
今年佢地後防冇咁穩
已經三番四次睇到佢地先失球後追和仲要反勝
尤其今年人腳少左
更加睇到摩連奴既功力
作者: smallPotatos    時間: 2007-4-10 12:39 AM

曼聯今次意外來ga姐..3冠機會就大dd....車仔4 冠就難d.....上次主場對華倫都冇咩甜頭...個個都睇少華倫...
作者: tamsum    時間: 2007-4-10 02:00 PM

一場半場可能真係運氣
但係成日都係咁既就係實力
運氣始終都係實力既一部份
因為本身冇咁上下實力又點會可以o係尾段入波又或者逼到對方出錯?

講番manu,之後兩場聯賽真係好重要
manu主場對錫菲聯同米堡,好有機會拎6分
車仔作客保頓同紐記,有機會失2分
如果真係咁既話,manu o係之後心理上都會佔優!!
作者: tonyw    時間: 2007-4-10 09:05 PM

support MUFC~

希望又一次 3 冠~
作者: donald15    時間: 2007-4-11 03:37 AM

踢館
折招牌
作者: babo    時間: 2007-4-11 04:36 AM

Originally posted by chong2002 at 2007-4-8 11:59 PM:

上上場車仔都係90 + 先入波啦挑
o岩o岩車仔對華倫又係90分鐘入波=,=
作者: sky308    時間: 2007-4-11 04:51 AM

Originally posted by babo at 2007-4-11 04:36 AM:

仲要係烏龍王艾辛...講真聽到佢入波以為佢又擺烏龍
作者: Shaqleung    時間: 2007-4-11 04:58 AM

Originally posted by babo at 2007-4-11 04:36:

咁又真係領隊好野既......夠膽博,打三後衛.結果下半場贏哂形勢......抵佢地贏!

不過曼聯都好有決心咁贏番漂亮一場~~睇唻打番起個士氣~~英超冠軍有排爭!!
作者: babo    時間: 2007-4-11 05:00 AM

Originally posted by Shaqleung at 2007-4-11 04:58 AM:

咁又真係領隊好野既......夠膽博,...
所以我覺得有時90分鐘入波唔一定係符碌
好睇兩樣野.

1.自己夠決心
2.對手自己鬆懈
作者: bigfish    時間: 2007-4-11 04:18 PM

唔知邊個話曼聯勢危, 得罪晒d 球迷
依家跌晒眼鏡仲俾人剝大牙添
作者: 王晶    時間: 2007-4-11 06:53 PM

Originally posted by bigfish at 2007-4-11 04:18 PM:
唔知邊個話曼聯勢危, 得罪晒d 球迷
依家跌晒眼鏡仲俾人剝大牙添
開post話曼聯勢危果個人好似係話聯賽~~
你都係配番副眼鏡睇清楚會比較好~~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0