標題: 無綫播奧運咁差,點解d人都唔睇亞視?剩係識鬧! [打印本頁]

作者: vivapataca    時間: 2008-8-14 05:10 PM     標題: 無綫播奧運咁差,點解d人都唔睇亞視?剩係識鬧!

無綫播奧運咁差,主持垃圾、 畫面質素差、 廣告又多常錯過黃金鏡頭,點解d人都唔睇亞視?剩係識鬧!
作者: 費事高    時間: 2008-8-14 05:33 PM

因為大家都習慣了
作者: arthur8088    時間: 2008-8-14 05:40 PM

coz they are stubborn...always think ATV is old ATV...everything is crap~~

this situation wont be changed unless all stubborn c9 die
作者: 奪命老妖    時間: 2008-8-14 05:50 PM

上屆奧運atv已經做得好過tvb,但d人都係唔識轉台,呢d就係香港人
作者: alvinnnn    時間: 2008-8-14 06:07 PM

txb 成日得個 嘈字....
作者: edward1906    時間: 2008-8-15 12:26 AM

因為睇有線,所以唔睇亞視
作者: 乂小林乂    時間: 2008-8-15 01:53 AM

亞視畫面仲差
講野大陸音 雖然專業但聽到把聲就煩 唔通熄聲睇?
作者: sonyguy    時間: 2008-8-19 09:32 AM

咁多人鬧..唔睇..點知你地鬧乜...更係要睇實~~
=)

講真...播奧運...其實最重要係班專家...
奧運咁多項目...邊有可能識晒..
徐嘉諾好多人話好...佢真係熟既都係幾項...
所以請返黎既專家好重要...所以唔係揀睇邊個台...
而係揀睇邊個專家~~

好多人鬧無線班主持垃圾..無乜意見~
但鬧無線多廣告!?!?...無線靠乜野搵錢??佢地全靠廣告收入...
如果佢地無咁多廣告...可能連高清奧運都無呀~
作者: ckmgary    時間: 2008-8-19 12:26 PM

本人覺得徐嘉諾把聲好煩唔好聽..
tvb d專家真係自己本身都係玩過果樣野先識講丫ma
好多野唔係睇下資料就講得出口

所以我睇明珠&無記 多
作者: 155220    時間: 2008-8-19 10:23 PM

睇亞視如果無高清會點?希望大家考慮一下...
作者: 大優勢    時間: 2008-8-19 10:38 PM

原帖由 費事高 於 2008-8-14 05:33 PM 發表
因為大家都習慣了
  事實事實

習性    就算知隻手都係指去無線台先

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0