標題: [其他貨品] 放GBA+GBA game+充電器 [打印本頁]

作者: eli871209    時間: 2008-10-28 04:56 PM     標題: 放GBA+GBA game+充電器

放透明藍gba(80%新),用到!
$150或以上.pm再說.
gba game(超級機械人大戰a)=$50

另放4個AA/AAA充電器:
GP PowerBankII=$48(70%新),充9-18小時
GP PowerBank=$55(90%新),充9-18小時
UNiROSS Rechargeable=$70(85%新),充2小時
奧迪雙鑽充電器=$50(85%新),充60分鐘

以上全部貨品=$450
都可在旺角地鐵站或天水圍西鐵站交收.
有問題可pm我.thank you!
作者: cheery    時間: 2008-10-28 05:14 PM

$450!?
...透明藍gba現放價$50
gba game(超級機械人大戰a)=$10……(鴨記正價)

另放4個AA/AAA充電器:
GP PowerBankII=$25/////仲要得7成新...充電器最忌舊野
GP PowerBank=$30
UNiROSS Rechargeable=$70(85%新),充2小時→→→→不明...當你$70
奧迪雙鑽充電器=$50(85%新),充60分鐘→→→→合理

俾盡唔過250囉!!!
作者: eli871209    時間: 2008-10-28 05:26 PM

透明藍gba現放價$50->我覺得沒可能!!
gba game(超級機械人大戰a)=$10->我覺得太低了
作者: cheery    時間: 2008-10-28 05:55 PM

原帖由 eli871209 於 2008-10-28 05:26 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
透明藍gba現放價$50->我覺得沒可能!!
gba game(超級機械人大戰a)=$10->我覺得太低了
我上次放透明藍gba都值100蚊嘅,,,2年前
e+...市價一定唔過$70...何況$150或以上
除非你咁好彩撞正水魚

gba rom更加不用說...cheap到試過鴨記30蚊3隻送一.......何況你果隻機戰a都好耐(psp機戰a都出左半年)

最後...價錢其次....試問仲有冇人會用450蚊B你部用過ge gba同一大堆叉電器呢?
repeat:除非你咁好彩撞正水魚

ps:諗諗降至$250

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0