標題: 多唔多人去UNIQLO買野!?? [打印本頁]

作者: eee13    時間: 2010-9-9 11:53 PM     標題: 多唔多人去UNIQLO買野!??

我柅去,很平很正 推介比大家
作者: 自由神    時間: 2010-9-10 12:05 AM

佢D衫既款真係幾unique~同都幾適合香港人既日本設計
不過.....D衫既質料真係一般

好多時D t-shirt用洗衣機洗一、兩次就已經變曬形......
作者: Winters    時間: 2010-9-10 01:31 AM

平就真係平,不過如樓上所說一樣,質地不差但只屬一般.

另外款色唔令,而且同人撞衫係必然.
作者: vv1668vv    時間: 2010-9-10 04:12 PM

品  左單
作者: chewlun3    時間: 2010-9-10 05:59 PM

quality.......
作者: ktwu2007    時間: 2010-9-16 12:24 AM

佢D衫既款真係幾unique~同都幾適合香港人既日本設計
不過.....D衫既質料真係一般

好多時D t-shirt用洗衣機洗一、兩次就已經變曬形......
自由神 發表於 2010-9-10 12:05 AM
點樣變形? 你有無跟衣物的標籤指示......
作者: 自由神    時間: 2010-9-16 12:44 AM

點樣變形? 你有無跟衣物的標籤指示......
ktwu2007 發表於 2010-9-16 12:24 AM
係質料差......
佢個形無變~但D質地一洗就唔同曬
你洗一次就好似其它brand既衫洗左20次咁
作者: ktwu2007    時間: 2010-9-16 01:08 AM

係質料差......
自由神 發表於 2010-9-16 12:44 AM
如果係純棉o既質料, 我一定用手洗.
一入洗衣機, 件衫就留番係屋佐著.....好多時, 係比老媽子將d 幾百銀o既名牌 T, 
放左入去洗衣機洗.....洗完成件可以掉得
作者: vv1668vv    時間: 2010-9-17 11:26 PM

係質料差......
自由神 發表於 2010-9-16 12:44 AM
十幾年前....D野又唔系差成0...
以前呢,以“材質,丈夫”& “簡單而時尚”,
款色靠近“無印”又比“無印”便宜
平。靚。正”...都曾經“大人氣”

56年前,曾于上海購買一件特殊物料“快干Tee”
無正式統計,不過大概洗10零次之后,
無論用手洗,用機洗,洗干淨曬干之后,總有點 “怪怪地”....之后就隨即被“丁走”....  

自此之后,自己櫃桶內,就一直無再出現過距公司D產品...
作者: darkensun    時間: 2010-9-18 11:08 PM

D衫夠簡約, 不過成日同人撞衫
但因為平, 所以可以買多幾款, 返學唔拍成日著同一件衫
不過質料真係麻麻地, 我有三件COTTON衫洗幾次已經起晒毛粒, 而家留返響屋企著

計我話如果男士要買平衫, 可以唔駛限死去一間買, 旺角深水埗一樣有D平平地但款式OK O既衫, 況且個個朋友都知自己屋企有冇錢, 冇需要下下買貴衫炫耀自己家底
作者: ktwu2007    時間: 2010-9-20 02:02 AM

D衫夠簡約, 不過成日同人撞衫
但因為平, 所以可以買多幾款, 返學唔拍成日著同一件衫
不過質料真係麻麻地, 我有三件COTTON衫洗幾次已經起晒毛粒, 而家留返響屋企著

計我話如果男士要買平衫, 可以唔駛限死去一間買,  ...
darkensun 發表於 2010-9-18 11:08 PM
COTTON, 一定要用護麗同用手洗!
唔係一定殘! 
作者: lawtommy    時間: 2010-9-24 04:25 PM

佢d質料比起以前差左幾多呀!
作者: 23821826    時間: 2011-10-10 02:02 AM

啱d吾追潮流既人
作者: on099    時間: 2011-11-7 11:27 AM

好易同人撞wor不過都算平既有時都會去下咁啦
作者: yakyi    時間: 2011-11-18 10:03 PM

I like its products with reasonable price, it is just good for some casual wears
作者: dorsiho    時間: 2011-12-12 11:32 PM

good for mix & match~~reasonable price!
my favourite brand!
作者: hymen    時間: 2012-5-5 08:10 PM

幾好著啊
作者: karubid    時間: 2012-7-18 04:05 PM

UNIQLO is OK, sometimes go to buy T-shirt when it is on sale
作者: genegene    時間: 2012-7-19 08:43 AM

UNIQLO d 褲比較好
作者: thinkitect    時間: 2012-11-15 11:01 AM

i dont think yes
作者: bbzhu    時間: 2012-12-8 07:59 AM

做 "大減價" 果時當然會去。
作者: cchssl    時間: 2012-12-8 11:51 AM

一時時啦
作者: s081049    時間: 2012-12-29 08:08 PM

d低3 ok 好著嫁
作者: sonyphoto    時間: 2013-3-15 11:58 PM

間中岩款買下~D野幾平!
但着幾個月就玩完!!
作者: sarmsan    時間: 2013-3-24 03:50 PM

款式唔多好
作者: iverson2011    時間: 2013-4-25 08:45 AM

間中去下
作者: thinkitect    時間: 2013-5-25 09:26 AM

a little bit... it is the same as girodano
作者: JX6690    時間: 2013-6-28 03:29 AM

價錢平,都多人買

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0