標題: [愛情診療室] 帮忙~~~~~~~~~~~ [打印本頁]

作者: bioamen    時間: 2005-10-1 10:49 AM     標題: 帮忙~~~~~~~~~~~

我爱上了一个德国女孩, 我们都是18, 但是她过2星期就要回德国。。。。。。我应该跟她说。。。。我爱你吗???请给点意见~
作者: kakeidevil    時間: 2005-10-1 10:56 AM

應該la,你講左起碼有機會,佢知,唔講就一定冇機會!!!!
到時佢番去揾番個鬼佬男友,你就係屋企"咬"賓州la
何況係外國女仔,唔會冇朋友做既,老鼠都講!!!!!

題外話:你地講德文定咩ga???
作者: neitly    時間: 2005-10-1 10:56 AM

應該!!!!!!!!'
加油啦~!!!!!!!
俾心機去追~支持你
作者: bioamen    時間: 2005-10-1 11:03 AM

我们在家拿大, 讲英文
作者: bioamen    時間: 2005-10-2 12:42 PM

但是她过两个月就回德国。。。。。。会有结果吗?
作者: keip5    時間: 2005-10-2 12:54 PM

講咗先算...可能有轉機呢!
加油啊! 我地睇好你!
支持你!
作者: bioamen    時間: 2005-10-2 01:05 PM

UMM。。。但是我不好看。。。。。
作者: 藍    時間: 2005-10-3 12:00 AM

Originally posted by bioamen at 2005-10-2 01:05 PM:
UMM。。。但是我不好看。。。。。
guy...站在我的立場,我會跟她表白,但是我不會對這段感情有任何期待
跟她表白,只是不希望將來會留下一個懊悔,就如你自己都知道,就算你求愛成功,也很難有甚麼好結果;在這種情況當下,就要看你自己的決定咯!要看看你對這段感情是重過程還是重結果
作者: bioamen    時間: 2005-10-3 05:00 AM

我也知道这对段情不会有结果,但是我真的很想她留在我身边。 再说,我的表白会不会成功也是个问题~~
作者: bioamen    時間: 2005-10-3 07:58 AM

决定了。。请教授我表白的方式吧!!!!!
作者: keip5    時間: 2005-10-3 09:38 AM

好啦! 你有勇氣去表白...
直接同快D同佢表白... 因為佢好快走...
首先向佢暗示...同送gift俾佢...
跟住向佢明示...問佢鐘唔鐘意你!
如果佢鐘意你...就用盡所有方法留住佢...
唔好怕佢為咗唔走而難為情! 盡地一鋪!!!
記住唔好理會結果將會係點...諗得多...我驚你冇勇氣去表白!
你有咩想講...就同佢講!!!
作者: bioamen    時間: 2005-10-3 11:17 AM

有见地,UMM, 我想明天邀她吃LUNCH。。。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0