標題: [一聊知] 香港蒲點分享 (updating) [打印本頁]

作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-16 06:28 PM     標題: 香港蒲點分享 (updating)

哈~經admin兄同pakho兄鼓勵下,小弟處男下海,同大家分享一下香港入面"精品"集結嘅蒲點,希望各大大支持同交流一下心得。先由小弟發表一下先 :
1.尖沙咀新世界中心1/F "新冶---new era"。地方極豪華,用咗成3千萬裝修;不過消費其實並唔太貴,但係d 女質素就極高!有揾食嘅、亦有待溝嘅~(如3-2支公會有人approach問你有無興趣咖)而晏晝有大量高質OL喺度lunch,中獎機會極大~!

2.中環擺花街"DOZO"壽司店"。好多香港全職兼職model喺度~個個"懶"鬼妹仔咁,open到暈!好易撘訕,飲多2杯sake己經當你自己人拉埋你去wet~至於下文就睇自己啦~

3.天后百樂商業中心17/F "sky lounge"。呢間嘢不得了~好多正菜,包括abc、學生妹同空姐都有,氣氛好得,百分之七十都係look for ons !!!(不過無"全職女士")

*仲有好多,明天繼續(要去拍拖呀,唔係去B.Boss呀pakho兄~)

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-5-5 at 09:17 AM ]
作者: 清揚    時間: 2005-4-16 06:42 PM

BOYDWAN兄處男下海,小弟多多支持.
各位要熱烈D回複,回複是給予作者最大的信心ar
支持BOYDWAN支持BOYDWAN.....................
作者: 堅少    時間: 2005-4-16 07:37 PM

support u ar , thx for share
作者: DXneo    時間: 2005-4-16 08:11 PM

這麼好的資訊,一定要推到成為精華,造福世人啦
作者: JCer    時間: 2005-4-16 09:02 PM

...呢D好似都係一D高級既地方
我地呢D T-shirt波鞋, 入左去會好格格不入...
有冇多D 介紹呀
作者: d228216    時間: 2005-4-16 09:27 PM

very support you la!
作者: admin    時間: 2005-4-16 10:02 PM

多謝BOYDWAN分享, 不過真係要把口得+埋個樣...先會有好野同免費餐食...
一係大把錢...BOYDWAN就乜都有齊晒...(見到咁我都要加加努力先得...學溝女同搵錢)

marylock女生都有興趣埋去影一定係paul樹法拉李!
以前我都係牛津道番學...marylock女生真係好正...而且個個都有唔係BMW就benz接放學...

讀書時期最難忘是有次有個marylock女生落車送左個波餅我食...
作者: d228216    時間: 2005-4-16 10:26 PM

我以前去 chinatown 揾鬼妹的, E + 轉了工好小去了, 唔知close咗末, 只記得 ladys night 大把女 大把水抽, 間中執返件..... 我作大話唔識英文叫D鬼妹教我, 然後請佢飲酒(佢地自己唔叫酒的), 飲咗我的三仙酒多數得米... 記得有一次在 cell 房 用手chow 2個鬼妹, high到爆, 最後重偷咗佢地D底褲..... 重响到....ha ha ha
作者: pakho    時間: 2005-4-16 10:53 PM

哇~~~真係萬分感謝BOYDWAN~~~
BOYDWAN真係識玩~間間都好似好高質咁~~~真想去那裡逛一逛
作者: ianiankuan    時間: 2005-4-16 11:27 PM

呢d地方消費貴嗎?
作者: admin    時間: 2005-4-16 11:56 PM

BOYDWAN可否轉授一兩個溝女必殺技?!
萬分感激!
作者: qweqweqwe    時間: 2005-4-17 01:06 AM

感激!
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 10:34 AM

嘩~有咁多brother支持,實在令小弟好感動、好感動呀~!先多謝咁多位先!!!
(清揚兄,最"大隻"字係你,一切在心中,客氣話唔多講,THX!)
(admin兄觀察細微,厲害!不過小弟嗰部係"錢七"嚟啫,稱唔上乜靚車.....至於溝女心得更加難登大雅之堂,咪話轉授,互相交流吓,ok?)
(pakho兄,睇埋跟住嗰d 同其他大大嘅心得先決定去邊度都未遲 la,right?)
(d228216兄,有乜好嘢記得share啦~)
*好!繼續先........

4.尖沙咀柯士甸路"M-Zone"。呢間bar係呢條街入d 女算最得咖啦,唔知點解老尖呢期d bar 無乜精品,簡直係一個謎.......!呢間bar d 女 (both staff & cus---er) 幾好,不過wet 妹多d,真係亂吹一通就得;入面有"全職女士"打遊擊,質素都ok。

5.跑馬地"Dragon-i"。相信好多大大聽個,入面簡直係三個英文字母: ZOO!乜女都有~各行各業各種年齡各種國藉都有!不過唔好以為好貴,一千幾百都可以落樓 (呀,唔係!上樓至啱,佢喺地牢),入面好多2-3線姐仔,model,同發明星夢嘅優質靚女~難唔難溝?飲多2杯、加埋現場氣氛,同溝一般女差唔多咋!(入面有大量"全職女士"長駐侯教,有"爸爸媽媽"咖,初頭一兩次唔"so"你咖,不過佢哋記性好好,見多兩次見你無女就會approach你)

6.蘭桂坊"soho"區,"Inside" & "NEPAL" 。呢兩間嘢簡直係各國空姐集結地;乜airline都有,同埋比較少鬼佬 (去晒另一邊),出擊命中機會有8成。無他,空姐係世上最寂莫行業之一;大佬!佢有拖拍駛乜成"咋"女喺度吹水吖,係咪~?

7.銅鑼灣"CWB","Cenna"。呢間可能未必個個啱,但係入面 d女可以話係香港最top嘅地方之一!林志玲喺香港都蒲佢幾均;d model 滿場飛 (香港、台灣、新加坡等...),真係好得,不過好多專業人士,拘緊d,收費貴dd。有興趣嘅brother可以去試吓,話唔定.....嘿嘿~

8.可能有d 大大鐘意落 d: cyber 同 348 太雜太cheap啦,有間開咗無耐嘅可以試吓:"Juliana"。
喺彌敦道,between cyber 同 348,新裝修,幾企理。我去過一次,d 女 ok。不過要去趁無咁雜好去,遲d 唔知咖~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 10:46 AM

JCer兄 & ianiankuan兄,除咗 "Cenna" 要着得斯文d 之外,以上介紹過嘅地方其實都好casual,牛記笠記無所謂 (你唔好話要着拖鞋去就得~~~),至於價錢真係唔係你哋想像咁貴,一千幾百都可以咖啦 (乜鬼 ceo neway 、 red box 分分鐘仲貴過佢呀~~~),希望大家可以互相交流、發掘吓一d 好去處啦,ok?
作者: admin    時間: 2005-4-17 10:55 AM

您d介紹好update丫...btw, Juliana 今日剛上報紙有傷人...
有幾樣想請教...
1.呢d地方通常行埋去同條女第一句講乜好
2.跟著談話內容講乜好
3.點同條女講上酒店? or 上到屋企用什麼藉口叫佢上床?
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 11:07 AM

Originally posted by admin at 2005-4-16 11:56 PM:
BOYDWAN可否轉授一兩個溝女必殺技?!
萬分感激!
admin兄,以小弟愚見,溝女好講求以下幾個原則噃
1. 係乜女仔
2. 想同佢點
3. 有乜難度
4. 點樣解决
5. 你對佢點
6. 佢對你點
7. 你想佢點
6. 佢想你點
8. 你制唔制
9. 佢肯唔肯
10.有無問題
*當你諗到同分析到以上疑問而你又一一解決,基本上一般女仔都喺你掌握之中啦,至於深入一d 嘅,大家不妨交流吓吖
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 11:39 AM

admin兄,通常要睇情況:
1.條女單拖定成班?你係一個定成班?你埋去之前條女有無或比幾多人撘訕過?佢飲緊乜?
(小弟經驗之一: 小姐,妳係我所見過嘅女仔入面最charm最attrack嘅一個,雖然好唐突但係我真係唔想用d 無聊嘅開場白同妳講第一句說話;我叫XXX,想同妳做個朋友,如果妳唔歡迎我坐低唔緊要、起碼我想比妳知喺呢度有個男人立壞心腸想識妳........work咖)

2.唔好淨問佢問題好似訪問查家宅、更唔好一味講自己好似參選拉票咁;溝女講氣氛,笑話、利用四週環境、多d 唔同話題都可以令對方增加好感。

3.睇情況喎~不過我就會慢慢玩,女人點會唔知你想點吖,但係你搞到佢唔知你想點就高la~~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 11:50 AM

admin兄,唔知你又有乜高見呢,分享吓教吓小弟吖?
作者: admin    時間: 2005-4-17 12:25 PM

小弟溝女經驗真係冇乜=0. 買的經驗就=100.
以前想法是用咁多心機溝女不如放係搵$$到,再去買好過,
除非想同佢過人世.

原來最直接方法是最有效?! charm 同 attrack係咪一定用英文比較好d?
...搞到佢唔知你想點就高la...
高人高人 小弟要向這個方向前進...

其實新識女講笑話好不好浸進咸內容?
點慢慢玩法?!...成個月電話來來往往先開始上床...
作者: admin    時間: 2005-4-17 12:43 PM

不過其實是不是只要您一行埋去,
見到女仔眼神和回答的語氣,
就即刻知自己有冇機呢?

如果真係feel到自己冇機係咪就一定唔得...可以摼番?
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 01:19 PM

admin兄,其實溝女同買女都要$,不過溝d $ 要轉做物質同要花d 心思啫,揾$先固然啱,否則何來"彈藥"呢?女人要情趣,但日日去茶記拮魚蛋迫巴士住斗室無旅行齋window shopping仲有乜情趣?唔係話女人貪慕虛榮,而係令身邊女人高興,男人都光榮嘛!所以集中火力揾$,ok喎;睇啱先溝,無問題吖!

唏~講中講英無所喟啦~最緊要流暢自然,開場白討好就ok la,你溝佢噃,令佢印像深刻d 好緊要 (當然係好印像啦,唔通無啦啦拍枱鬧佢咩 ^^"

坦白講吖,男人同女人嘅關係邊有咁單純吖,根本就係一個智力遊戲!勝方物head住對方咯~你見到一個陌生女仔就想識佢,識咗想拖佢,拖咗想攬佢,攬咗想錫佢,錫咗想摸佢,摸咗想攪佢,你估女方知唔知吖?緊知啦!不過幾時就唔知......你試想吓個女仔比你攬緊以為你下一步會錫佢,點知你淨錫面珠dun一啖就"bye~"走先,個女仔嘅預算就比你打亂咗;因為一般男人仲唔飛擒大咬、餓虎擒羊咩?呢個moment女仔會say no 去handle個男人嘅timing,但係你竟然超出佢預算,咁你己經令佢好亂好亂......仲覺得你好特別添 !(心急食唔到熱粥呀admin兄,呢招對越正越多人溝嘅女仔越work)

至於"輕量"嘅咸笑話可以講咗幾個正常嘅笑話之後先講;一開波就咁露骨唔太好(開頭係假d 咖啦....)

剩係電話?無出街?(答案如上)

*希望小弟啲意見helpful啦~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 01:28 PM

Originally posted by admin at 2005-4-17 12:43 PM:
不過其實是不是只要您一行埋去,
見到女仔眼神和回答的語氣,
就即刻知自己有冇機呢?

如果真係feel到自己冇機係咪就一定唔得...可以摼番?
...........未必、未必!可能佢身邊有friend要扮嘢呢?可能啱啱今日心情唔靚呢?可能性有太多lu~不過有一樣可以肯定: 就係應該由你handle佢情緒同現場氣氛,衰就梗有咖啦,不過蝕多幾次就自然上手! (咁仲有好多方法嘛~)
作者: d228216    時間: 2005-4-17 03:22 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 01:28 PM:

........ ...
以退為進! 有d女對你衰係為咗吸引你 or 吊高黎賣, 當然第一句就叫你行L開. 就唔同..
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 07:08 PM

Originally posted by d228216 at 2005-4-17 03:22 PM:

以退為進! 有d女對你衰係為咗吸引你 or 吊高黎賣, 當然第一句就叫你行L開. 就唔同..
d228216兄果然經驗老到!佩服、佩服~
作者: 樂壇渣Fit人    時間: 2005-4-17 07:16 PM

BOYDWAN兄, 見解獨到, 小弟拜服!!!
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 07:18 PM

Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-17 07:16 PM:
BOYDWAN兄, 見解獨到, 小弟拜服!!!
樂兄,小弟獻醜,勿見笑
作者: 樂壇渣Fit人    時間: 2005-4-17 07:23 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 19:18:
樂兄,小弟獻醜,勿見笑
BOYDWAN兄
其實講真
如果自問有d $
但係figure一般
咁係咪都有chance架
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 07:44 PM

Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-17 07:23 PM:

BOYDWAN兄
其實講真
如果自問有d $
但係figure一般
sure 啦樂兄~你諗吓一個男人得個殼、又無情趣又無$又無心思又唔識氹人又唔明白女人想點諗乜,更型更靚仔都死啦,女人怕悶咖~咁當然如果八兩金咁嘅款就梗係要"執執"啦~(打扮啫、唔係整容,五官不全或移位另計,仲有要keep 吓fit咖),只要做到"有情趣又有$又有心思又識氹人又明白女人想點諗乜",女人實死,因為會有個代名詞幫你撼抵d 無料嘅靚仔:"温柔體貼" (咁都得?係喎,咁抽像嘅字眼係講feel咖嘛),唔知樂兄同唔同意呢?
作者: 樂壇渣Fit人    時間: 2005-4-17 08:22 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 19:44:
[quote]Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-17 07:23 PM:
BOYDWAN兄
其實講真
如果自問有d $
但係figure一般
sure 啦樂兄~你諗吓一個男人得個殼、又無情趣又無$又無心思又唔識氹人又唔明白女人想點諗乜,更型更靚仔都死啦,女人怕悶咖~咁當然如果八兩金咁嘅款就梗係要"執執"啦~(打扮啫、唔係整容,五官不全或移位另計,仲有要keep 吓fit咖),只要做到"有情趣又有$又有心思又識氹人又明白女人想點諗乜",女人實死,因為會有個代名詞幫你撼抵d 無料嘅靚仔:"温柔體貼" (咁都得?係喎,咁抽像嘅字眼係講feel咖嘛),唔知樂兄同唔同意呢? [/quote]

師兄把口咁甜
攪度我依家信心爆膨添
既然師兄都係咁講
仲講到咁有道理咁
咁我要努力拚命揾女
所謂遲到好過無到
一於星期一發圍先
希望唔會出師未捷身先死
長使小弟淚滿襟啦^^"
作者: d228216    時間: 2005-4-17 08:39 PM

樂兄, 有時無錢冇殼, 就算無 JJ 都掂...........得把口....三吋不爛之舌, 好似我今....hehe 講笑

當時講D野要no.1好笑, 2.有內咸, 有獨特見解, 3.關心佢, 4 贊佢(間中又踩下佢), D 女就會祟拜你, 到時你講乜佢都聽.....

如果你連 e d 都冇, 仲有一招,,,, 辨正義....50%以上的靚妹都受.
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 08:45 PM

樂兄千祈唔好客氣,其實事在人為啫,有信心實踐,有乜無可能發生?祝你成功!

*d228216兄,高人高見,小弟得益不淺!thank you ^^ ~~~
作者: ianiankuan    時間: 2005-4-17 08:47 PM

我聽聞過溝女係唔駛講樣既~ 其實係咪真ga~?
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 08:52 PM

Originally posted by ianiankuan at 2005-4-17 08:47 PM:
我聽聞過溝女係唔駛講樣既~ 其實係咪真ga~?
sure!上文己略有交代,有問題同心得可互相交流咖,welcome~
作者: ianiankuan    時間: 2005-4-17 08:59 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 08:52 PM:

sure!上文己略有交代,有問題同心得可互相交流咖,welcome~
2年前我追個女仔...  佢成日都問我攞錢 ,唔知點解我又甘心俾佢 ,d fd個個都叫我唔好再俾

啦 ,話佢係玩我ga ja .卒之我追左佢一年左右 ,途中都係傾下電話 ,係學校既關係親密d之

外 ,就冇其他。

而家諗返都覺得自己蠢呀 !!!
作者: d228216    時間: 2005-4-17 09:09 PM

>>>成日都問我攞錢

叫佢 P K 死啦, 賤人,   下次咪儍啦
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 09:19 PM

ian,都無話蠢唔蠢嘅,你當時開唔開心吖?開心就得啦,你物當比錢氹自己咯,feel係自已咖嘛,係咪?可能條女係有問題,但係喺呢件事入面自己本身有乜不足又有無諗過呢?失敗都學到嘢咖~
作者: ianiankuan    時間: 2005-4-17 09:34 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 09:19 PM:
ian,都無話蠢唔蠢嘅,你當時開唔開心 ...
當買個教訓啦~

都有諗過我有咩問題既. 會唔會係我太小朋友 ? 又會唔會我一味聽哂佢講 ?

其實d女係咪中意d成熟d既男仔ga?
作者: d228216    時間: 2005-4-17 09:42 PM

其實d女係咪中意dd既男仔ga?

小時愛成熟
大D愛錢
老咗愛花靚..
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 09:49 PM

Originally posted by ianiankuan at 2005-4-17 09:34 PM:

當買個教訓啦~

都有諗過我有咩問題既. 會唔會係我太小朋友 ? 又會唔會我一味聽哂佢講 ?

其實d女係咪中意d成熟d既男仔ga?
係咖,首先要思想成熟唔好太細路,要控制自己嘅情緒(呢樣"火候"好緊要);要捉摸到對方心態,咁先可以討好到對方嘛(盲頭烏蠅咁亂衝死梗);有優秀及良好嘅經濟能力(溝女要落本咖嘛)。要有呢三種"入門基本裝備"先可以有d 把握咖
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 09:50 PM

Originally posted by d228216 at 2005-4-17 09:42 PM:
其實d女係咪中意dd既男仔ga?

小時愛成熟
大D愛錢
老咗愛花靚..
~d228216兄,你真抵死~
作者: lookityourself    時間: 2005-4-17 10:05 PM

其實如果係第一次出撀,但係見到條女應該講d 咩做d 咩ar??
作者: ianiankuan    時間: 2005-4-17 10:06 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 09:49 PM:

係咖,首先要思想成熟唔好太 ...
咁..
1)點樣先可以變得成熟d ga~?

2)點樣了解對方諗乜呢~?
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 10:21 PM

Originally posted by lookityourself at 2005-4-17 10:05 PM:
其實如果係第一次出撀,但係見到條女應該講d 咩做d 咩ar??
咁要睇下乜場合,對手係乜人,乜時間喎~
作者: lookityourself    時間: 2005-4-17 10:24 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 10:21 PM:

咁要睇下乜場合,對手係乜人,乜時間喎~
例如係bar 呢???十六七歲既女仔,夜
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 10:28 PM

Originally posted by ianiankuan at 2005-4-17 10:06 PM:

咁..
1)點樣先可以變得成熟d ga~?

2)點樣了解對方諗乜呢~?
1)了解自已多d,學多d 嘢,視野擴闊d,思想自然會慢慢成熟咖啦

2)4個字: "見微知著" (理解吓先啦~道理係領悟出嚟咖~,真係唔明再問我吖)
作者: ianiankuan    時間: 2005-4-17 10:33 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 10:28 PM:

1)了解自已多d,學多d 嘢, ...
好! 我會跟住呢兩條GUIDE LINE做!
作者: lookityourself    時間: 2005-4-17 10:44 PM

BOYDWAN兄既野令我學到d 野la,多謝哂
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 10:50 PM

兩位brother唔駛客氣,互相分享嘛~^^
作者: ianiankuan    時間: 2005-4-17 10:52 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 10:50 PM:
點止分享呀~ 直情係指導啦 !
作者: lookityourself    時間: 2005-4-17 10:53 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 10:50 PM:
但要學到咁爐火純青真係唔簡單......但要兜口兜面咁, 唔識do
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 11:07 PM

Originally posted by lookityourself at 2005-4-17 10:53 PM:

但要學到咁爐火純青真係唔簡單......但要兜口兜面咁, 唔識do
慢慢嚟啦~先裝備好自已,信心自然有;談吐技巧可以操練,男人最緊要有胆,開場白都唔敢講唔得咖,衰咗唔緊要,精品多的是  (分分鐘同一條女衰咗第一次,第二次掂番咖,who knows?)。大家努力啦~
作者: ianiankuan    時間: 2005-4-17 11:09 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 11:07 PM:

慢慢嚟啦~先裝備好自已, ...
如果係條街度見到條女, 好想識佢.

應該用咩辦法呢~?
作者: lookityourself    時間: 2005-4-17 11:09 PM

say 得好唷!!!!!!!!!!
作者: lacadud    時間: 2005-4-17 11:26 PM

thank you very much for sharing
pls post more if u hv
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 11:29 PM

see #17。
不過要睇吓對方單拖,同friend定呀媽/男朋友先........單拖要禮貌d,否則會當你係色魔~~!同呀媽/男朋友就唔駛諗啦(其實係可以咖,技巧遲d 講)!最好係同friend,1.條女有face。2.氣氛易掌握因為佢個friend實串你,由佢串,仲要更好笑容添!個target會對你更有好感咖~~~適當時侯比個電話號碼人、可以就"抄牌"啦。第二日send個mms比佢(唔好打電話~心思~)約佢食飯再慢慢溝咯.......
作者: pakho    時間: 2005-4-17 11:31 PM

BOYDWAN溝女真係有一手~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 11:31 PM

Originally posted by lacadud at 2005-4-17 11:26 PM:
thank you very much for sharing
pls post more if u hv
sure~THX for support,join us and share you experience,welcome~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 11:32 PM

Originally posted by pakho at 2005-4-17 11:31 PM:
BOYDWAN溝女真係有一手~
pakho 兄你收埋唔講啫~分享吓教吓我哋吖~
作者: pakho    時間: 2005-4-17 11:34 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 11:32 PM:

pakho 兄你收埋唔講啫~分享吓教吓我哋吖~
搞野我就醒~溝女真係唔夠你勁haha
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-17 11:36 PM

Originally posted by pakho at 2005-4-17 11:34 PM:

搞野我就醒~溝女真係唔夠你勁haha
pakho兄太謙咯~
作者: ianiankuan    時間: 2005-4-17 11:43 PM

請問下 BOYDWAN 兄你而家既感情狀況係點ga~?
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-18 12:25 AM

Originally posted by ianiankuan at 2005-4-17 11:43 PM:
請問下 BOYDWAN 兄你而家既感情狀況係點ga~?
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=33458&fpage=1

目前咁嘅~
作者: lookityourself    時間: 2005-4-18 12:32 AM

嘩......溝女溝到好亂ar 人地.....聖手果然係聖手
作者: ianiankuan    時間: 2005-4-18 12:45 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-18 12:25 AM:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=33458&fpage=1

目前咁嘅~
小弟佩服得五體投地.............

容許我叫你一趕師傅嗎~?
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-18 12:45 AM

Originally posted by lookityourself at 2005-4-18 12:32 AM:
嘩......溝女溝到好亂ar 人地.....聖手果然係聖手
哈~咪玩我啦~
作者: admin    時間: 2005-4-18 12:46 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-17 11:29 PM:

see #17。
不過要睇吓對方單拖,同friend定呀媽/男朋友先........單拖要禮貌d,否則會當你係色魔~~!同呀媽/男朋友就唔駛諗啦(其實係可以咖,技巧遲d 講)!最好係同friend,1.條女有face。2.氣氛易掌握因為佢個friend實串你,由佢串,仲要更好笑容添!個target會對你更有好感咖~~~適當時侯比個電話號碼人、可以就"抄牌"啦。第二日send個mms比佢(唔好打電話~心思~)約佢食飯再慢慢溝咯.......
有男朋友係隔離都溝得?!
香港咁的高手一定唔過十個...
作者: lookityourself    時間: 2005-4-18 12:52 AM

Originally posted by admin at 2005-4-18 12:46 AM:

都要睇個男朋友咩料先得ge
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-18 01:09 AM

Originally posted by admin at 2005-4-18 12:46 AM:

哈~admin 兄連你都玩我~~~ why not,男人鐘意"扮"有風度 (注意: 係"扮"而唔係真係有...),入位唔難吖.......
作者: lookityourself    時間: 2005-4-18 01:36 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-18 01:09 AM:

哈~admin 兄連你都玩我~~~ why not,男人鐘意"扮"有風度 (注意: 係"扮"而唔係真係有...),入位唔難吖.......
呢d 就係扮出禍, 睇AV好多話條仔唔理條女,跟住條女就被人XX左
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-18 01:46 AM

Originally posted by lookityourself at 2005-4-18 01:36 AM:

呢d 就係扮出禍, 睇AV好多話條仔唔理條女,跟住條女就被人XX左
哈~咁我物做咗嗰個"人"~~~
作者: lookityourself    時間: 2005-4-18 02:02 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-18 01:46 AM:

哈~咁我物做咗嗰個"人"~~~
D仔冇搵你尋仇咩??
作者: dexter    時間: 2005-4-18 01:57 PM

強呀!!!!!!!!

support!!!!!
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-18 06:25 PM

Originally posted by lookityourself at 2005-4-18 02:02 AM:

D仔冇搵你尋仇咩??
揾乜鬼吖,條女個心都唔喺佢度咯,殺咗我都無補於事咖~為度氣仲on居,留番啖氣揾吓錢錢,溝個第二個好過啦!(我試過咁同對方講,唔死得~佢仲話服咗我:cool

*不過有三大原則要遵守: 1.朋友另一半不可偷
                                  2.朋友心儀對像不應溝  
                                  2.已婚不可偷
(溝女都要有道義咖)
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-18 06:27 PM

Originally posted by dexter at 2005-4-18 01:57 PM:
強呀!!!!!!!!

support!!!!!
dexter兄,太跨獎啦,小弟獻醜啫......多謝先
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-18 06:46 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-18 06:27 PM:

dexter兄,太跨獎啦,小弟獻醜啫......多謝先
話時話,dexter兄都有好多方法同經驗嗰喎,分享吓啦~~~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-18 08:04 PM

好喇~又係時侯繼續post d "精品"出沒嘅地方啦:
(如各大大有心水地點請支持一下post d 出嚟吖,感激~感激~)

9.銅鑼灣新寧道 "Joint 15 bar"。大量超高質北妹駐守~有待溝嘅、亦有"全職"嘅,亦有唔少香港索女,總之係女多個男,各式其式~

10.太古廣場 "Cova"。 好多明星,靚OL,ABC妹 同 "自稱兼職model"(北妹多,收$$咖)出沒嘅地方,呢度主打係d ABC,得!

11.君悅酒店 "Champagne pub"。無北妹但有好多正鬼妹,都係有溝有買,好多扮high 嘅 OL咖,質素幾好,幾易上手。

*今日介紹住咁多先...........
作者: admin    時間: 2005-4-18 10:07 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-18 08:04 PM:
好喇~又係時侯繼續post d "精品"出沒嘅地方啦:
(如各大大有心水地點請支持一下post d 出嚟吖,感激~感激~)

9.銅鑼灣新寧道 "Joint 15 bar"。大量超高質北妹駐守~有待溝嘅、亦有"全職"嘅,亦有唔少香港索女,總之係女多個男,各式其式~

10.太古廣場 "Cova"。 好多明星,靚OL,ABC妹 同 "自稱兼職model"(北妹多,收$$咖)出沒嘅地方,呢度主打係d ABC,得!

11.君悅酒店 "Champagne pub"。無北妹但有好多正鬼妹,都係有溝有買,好多扮high 嘅 OL咖,質素幾好,幾易上手。

*今日介紹住咁多先...........
其實呢d地方, 戰衣是不是都是老西一件?
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-18 10:12 PM

Originally posted by admin at 2005-4-18 10:07 PM:

其實呢d地方, 戰衣是不是都是老西一件?
no need 啦 admin 兄,普普通通一件T-shirt 牛仔褲都得咖啦 (乾乾淨淨企企理理,唔好太古靈精怪就ok la)~
作者: kawing01    時間: 2005-4-19 01:45 AM

精彩精彩@.@"
support!
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-19 10:23 AM

Originally posted by kawing01 at 2005-4-19 01:45 AM:
精彩精彩@.@"
support!
thanks for support~
作者: JCer    時間: 2005-4-19 03:43 PM

咁如果我無$咪無得救?
除左 bar , D 重有冇只他好介紹???
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-20 12:31 AM

Originally posted by JCer at 2005-4-19 03:43 PM:
咁如果我無$咪無得救?
除左 bar , D 重有冇只他好介紹???
JCer兄,其實呢d 嘢豐儉由人嘅啫~記住,冇$切忌死充死撐充大頭鬼,口材+心思一樣可以以小博大溝到筍嘢
*地方當然仲有,不過呢兩日小弟要開長會,精神不足,請諒..............
作者: dexter    時間: 2005-4-20 01:35 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-18 06:46 PM:

話時話,dexter兄都有好多方法同經驗嗰喎,分享吓啦~~~
我一路睇, 一路加你分(因為gd pt). 加到都唔知幾多喇, 總之強到震啦!

現正式封BOYDWAN兄為"26fun界女大師"!!
作者: ianiankuan    時間: 2005-4-20 05:11 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-20 12:31 AM:

JCer兄,其實呢d 嘢豐儉由 ...
BOYDWAN 兄快d養足精神 ~

抖夠就繼續教我地溝女絕技啦~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-21 12:54 AM

Originally posted by dexter at 2005-4-20 01:35 PM:

我一路睇, 一路加你分(因為gd pt). 加到都唔知幾多喇, 總之強到震啦!

現正式封BOYDWAN兄為"26fun界女大師"!!
嘩~dexter兄,小弟實在受之有愧,愧不敢當!!!其實本站內臥虎藏龍,能人異士,社交高手大有人在,只不過佢哋保持低調未出手啫,相信如果佢哋一出手,小弟真係"企埋一邊"啦.........
*喺呢度真係要再一次多謝咁多位友好支持,多謝哂~

有好多朋友可能會心諗: BOYDWAN,你講?d 地方我夠信/知有"精品"啦,但係消費方面又係唔係我可以負担得起呢?藉呢個機會,我真係要同大家講明----呢d 地方一定貴過茶餐廳同喺街邊篤魚蛋,但係消費真喺睇你自己;你要開支82 "lafite"同"latour"就梗係要萬幾二萬蚊落樓啦~,但係一杯drink都只不過一百幾十,咁你話負唔負担得起喇?總之大家本住"人一世物一世"心態去睇吓就可以啦;溝女同去呢d 地方都係無分階級咖~,就算去半島felix飲杯咖啡都只需百零蚊,其實好多地方大家都有資格去,只係自己嚇自己唔敢去咋,大家都係消費者,呢一點要緊記,ok~?
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-21 12:56 AM

Originally posted by ianiankuan at 2005-4-20 05:11 PM:

BOYDWAN 兄快d養足精神 ~

抖夠就繼續教我地溝女絕技啦~
ian,邊有話邊個教邊個吖,大家一齊分享喇~
作者: admin    時間: 2005-4-21 08:33 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-21 12:56 AM:

ian,邊有話邊個教邊個吖,大家一齊分享喇~
通常d男人是一班上去定一個上去? 邊樣大機會d?
不如搵日約埋一齊上去,
我真係好想睇下BOYDWAN的界女絕技!!!

請收小弟為徒!!!
其實表情, 身體語言, 真係要睇過先學到...
作者: sunnyyky    時間: 2005-4-21 01:31 PM

Originally posted by admin at 2005-4-21 08:33 AM:

通常d男人是一班上去定一個上去?  ...
連admin都甘講.....
原來BOYDWAN兄真係名副其實既""界女王""~
小弟一定支持BOYDWAN兄 d文章~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-21 01:51 PM

admin兄,人數方面真係要睇場合而定,一般去識女仔三兩知己去就得喇,原因如下:
1.撤退容易 (因為分分鐘有下文)
2.女仔通常都係兩個起,四個止咁"一組"去飲嘢嘅 (怨婦、純粹ons或"全職女士"另計)
3.可以互相"補位"
4.衰咗落台都有人扶 ^^

咁當然機會方面梗係單人匹馬大dd啦,起碼女仔覺得你夠guts,有台型嘛,好感多d 咖~

*admin兄,唔好講埋d 咩收徒唔收徒嘅衰啦,又喺度玩小弟^^"........大家係朋友,得閒去飲杯嘢,good idea 喎~!

至於表情、身體語言其實有竅門咖~但係小弟要去接空姐女友機再陪佢同哎吔岳母行街食飯(日本婆矣,仲慘過做guide),所以今晚先再同大家分享~~~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-21 01:53 PM

唉呀~sunnyyky你玩少我一陣啦~~~~我要出門口咯,bye~~
作者: sunnyyky    時間: 2005-4-21 02:20 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-21 01:51 PM:
admin兄,人數方面真係要睇場合而定 ...
Rika兄同BOYDWAN兄 女朋友都係 日本.
作者: 清揚    時間: 2005-4-21 11:02 PM

Originally posted by sunnyyky at 2005-4-21 14:20:

Rika兄同BOYDWAN兄 女朋友都係 日本.
sunnyyky兄,聽我講la,唔係"外國貨"就一定好既,支持下"土産"la,話曬大家系同一個地方出生,點都親切D既,況且"土産"都有索女既,有D仲正過"外國貨",如果人人好似你咁諗既話,咁D"土産"索女豈不是冇人要???
冇人要對一個索女黎講系一種恥辱黎架
(以上言論如有任何得罪的話,還望各位大佬大姐見諒)
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-22 12:44 AM

Originally posted by 清揚 at 2005-4-21 11:02 PM:

sunnyyky兄,聽我講la,唔係 ...
~清揚兄真係快人快語,亦講出咗小弟嘅觀點;無錯!只要係索女,駛乜只靠"外援"!小弟嘅護士女友同警察女友亦係不折不扣嘅中國人呀~!其實我空姐女友係中日混血兒,佢爸爸(過咗身lu....)以前係喺日本唐人街開餐館咖,97後返香港定居,所以我呢位女友係講廣東話嘅~ (叫床另計........),當初我識佢都以為佢係香港人咋!
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-22 12:46 AM

sunnyyky,咪覺得"外國月亮零舍圓",呢個觀點要戒哪!
作者: sunnyyky    時間: 2005-4-22 01:51 AM

各位兄台,我既意思只係話"Rika兄同BOYDWAN兄 女朋友都係 日本." ( 完 )
別無他意......
我的首選還是 " 香港女子 " 可能有親切感吧~
所以還是要請教 BOYDWAN兄 同 清揚兄 的泡女秘缺~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-22 02:19 AM

Originally posted by sunnyyky at 2005-4-22 01:51 AM:
各位兄台,我既意思只係話"R ...
蝦~你漏咗pyliu兄呢位高手噃.......
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-22 03:18 AM

唉,今期"壹週刋"爆咗 "joint 15" 出嚟添,又少一個好去處..........
*admin兄,你所問有關表情同身體語言問題其實唔難咖~~~好,雖然暫時未能夠同你一齊去wet住,等我同大家分享吓一d經驗同心得先:
通常喺出面識女仔,男仔最緊要輕輕鬆鬆(注意: 唔係輕挑)、大大方方;要知道女仔出街係去玩而唔係返工,太嚴肅會令對方怕咗你。舉個例: 係某場合見到一個啱心水嘅target,佢一係就單拖,一係就同兩三個friend一齊;係撘訕之前,應該先make sure同對方嚟過幾次eye-contact,而喺eye-contact期間可以向對方微笑吓(係望住嗰陣喎,否則會比人以為你係傻佬.....),或者微微舉吓杯以示友好。當對方己經發現你存在,佢一定會諗你下一步會點,而如果佢有 friend 喺度,你會發現己經有個"小騷動",因為佢d friend 會不時另番轉頭望吓你,然後又"吱吱噚噚".......咁就good timing 嘞,可以"失踪" 2-3分鐘 (唔係走呀~順便去殊殊,陣間點去呀?)。喺呢個時間,個target 同佢d friend 會有兩個問題: 1.咦?人呢?    2.無胆走咗喇?   就係要佢/佢哋預算之外咁先係成功第一步,唔好忘記氣氛環境應該由你handle呢個point~!就係咁,施施然咁行埋去用好開心,好輕鬆咁同佢講開場白。至於眼神方面,喺你講嘢時要微微笑好sweet咁望住佢(咪剩望眼,望吓佢個鼻同咀,千祈咪望頸以下地方~人哋分分鐘化咗想你留意佢靚,你就係咁人哋對波同大肶,算點先.....?溝掂咗咪話望,乜都得喇~),到佢講嘢時除咗望佢之外仲要喺佢每句說話之間望吓佢杯drink,原因係: 1.比對眼郁吓抖吓。  2.留意吓佢飲乜同埋飲完未,剩番1/3就好叫第二杯。  3.順便比d 面部肌肉休息吓。  4.個女仔會以為你"消化"緊佢嘅說話。
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-22 03:48 AM

至於若然佢d friend 喺度又點呢?咁眼神方面嘅百分比就係佢7 d friend 係3 ,咁做係要比個signal佢d friend 知: 我係溝緊你個姊妹!咁但係喺度談笑風生,佢d friend絕不能不望,比吓面都要;就算佢d friend明串你又好,想溝你又好,都要記住7、3,要擺明喺你眼中個target 先係主角,笑容不能缺少,target 講嘢時要笑得sweet d,佢 d friend講嘢時笑得活潑d ,咁樣就己經知不覺中制造咗種氣氛將你兩個人同佢d friend 分開咗咖啦~^^

(空姐女友吹我"交功課",暫時到此為止........各位brother請請~~~)
作者: sunnyyky    時間: 2005-4-22 03:46 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-22 02:19 AM:

蝦~你漏咗pyliu兄呢位高手噃.......
pyliu 兄教左我好多野~ 而加好多恩師~
作者: sunnyyky    時間: 2005-4-22 03:51 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-22 03:48 AM:
至於若然佢d friend 喺度又點呢 ...
同住目標,有咩好講??

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0