<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 檬查查MCC 點歌仔
返回列表 回復 發帖
TO 民兄,一年後大學不見不散

不見不散 不見不散 我會等你 與你走進這空間
不見不散 不見不散 我會等你 與你跨過這高山

理想 或遠在無邊的遠方 還是已淡忘
 承諾 讓我在無止地期待 我只有活在 活在未來

我已等到枯乾 但未感到絕望 完全是因你 可以在旁
 我會奏著哀歌 替你點亮燭光 你縱使一去 不再復還
 不見不散 不見不散 不見不散

不見不散 不見不散 我會相信 縱是風裡飛花
不見不散 不見不散 我會相信 教我相信好嗎
TO 所有26FUN既人!
只要係o係26FUN入面睇過野同講過野既人,一定會明白咩叫Good Time
係真‧頑童既亦都明白到26FUN係一個Enjoy Good Time既地方!

通宵的喧嘩  很吸引吧
你不想歸家  只想逛o下
你high到聲沙  烏哩馬叉
你跟佢響旺角  兜到出沙頭角

超低音Woofer  差D爆炸
片番個急彎  幾大要撐
你相信專家  都買你怕
怕且你好自我  怕且已經大個

You have a good time
Good time  Good time
You have a good time
Good time  Good time

周身都穿窿  不感到痛
你一味識兇  一味夠勇
你一味好矇  一味放縱
你不會講代價  你只係想腐化

你有否諗過想做甚麼
你有否諗過想做甚麼
你有否諗過聽日如何
雖然我唔知咁樣做得唔得,不過呢首歌係....我其中一首啟發我人生方向既歌!
我次次聽親都會有D失望感覺,我人生所追求既野好似......好似無咩可能達到
我成日都講:「若我可飛 我會飛得很遠!若我會走 我會走得很遠!」
呢首歌叫做:自由人

時間沒有因傷痛放慢了
似沒有句號唧逅點
路是星火的續延

目光 沒有因天氣變壞了
往日那熾熱會蓋掩
但是一顆心不變

別去了你 我只有漂蕩
望著街角但我找不到有一絲的曙光
如明天如若果真的好點過
只要不再感到肚餓
無不必的枷鎖

若我可飛 我會飛得很遠
若我會走 我會走得很遠

人生 或會將方向倒亂了
你與我縱是最渺小 夢是多麼的緊要
唉!今晚既八點鐘又一個我認識而久既朋友離我而去(外國升學)。
性格一向都係自閉既我就黎無曬D朋友啦..............
離開既人有新既開始!
而我.......就係弧獨既開始!

總有愛

千般百股暖流 從你關心的說話
深深感激一切 我一生記心中
在急風撲面而來 迷失中找到你
我的心不須驚怕 有你伴我身邊
時光總飛逝 未能停留 容許多給你愛
以歌聲感激 知心好友 我願為你高歌

有天可相聚 未曾遺忘 人海中得到你
與天邊中的海角與你 快樂地再高歌
風吹雨打過程 成我一生的鍛練
不懂哭泣衝刺 有歡呼有歌聲
讓心窩熾熱未來 人生中總有愛
以雙手驅走黑暗 有願望有星光
Originally posted by Triangel at 2006-9-10 02:29 PM:

首歌幾好播
請問 自由兄 有無得試聽呀
我有Mp3呀!不過唔知點樣send俾你喎?
Originally posted by teramishu at 2006-9-10 02:31 PM:
呢首歌送给一大班依加要[colo...
唱到口都干都未番!
Originally posted by Triangel at 2006-9-10 02:37 PM:

You can rename the MP3 to XXXX.rar and upload to here....

Thanks
Try Try
無啦!

[ Last edited by 自由神 on 2006-9-10 at 02:53 PM ]
Originally posted by teramishu at 2006-9-10 02:44 PM:

你太狠心啦!!!

但我都要唱。。。我等着你回来。。。我等着你回来。。。我等着你回来。。。
叫大美人黎download歌
Originally posted by teramishu at 2006-9-10 02:46 PM:

600 分。。。

边个,大美人?
Triangel
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 檬查查MCC 點歌仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。