<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 比家人撞破好事 ,,,你會點=.=?
返回列表 回復 發帖
照你咁講, 都應該唔算係撞破你既好事喇
你既好事都好似完晒事咁喇~~
只不過係家人都知道晒你地搞野之嘛~ 中途都無阻住你呀~~~

其實你同你女朋友係咪成日都咁架喇~
不過你個妹咁講又幾得意~ 哈哈~~
或者你同番佢講, "咁小兒科都傷到身? 係咪你bf 流咋~~~" 哈哈~~
Originally posted by xthmkn at 2005-12-28 03:31 PM:

我自問好短=.="
唔見得人
呢d 野, 唔係一定要比長短架嘛~ 仲有粗度呢~
還有技巧, 持久性呢~~
Originally posted by pyliu at 2005-12-28 03:34 PM:

哎呀!咁你可能會俾你個妹笑喎!
佢捉住你既兵器,係度比劃,話佢男友長過你幾多幾多!
係呀! 咁就唔可以以己之短比別人之長喇!
可以同佢講技巧!!!
Originally posted by pyliu at 2005-12-28 03:42 PM:

咁佢就可以教佢個妹,以上咁多要點啦!
令佢個妹聽到心馳神往,都唔知道自己手中握住既兵器,已經由一枝小牙籤變成一枝狼牙棒啦!
哈哈~ 仲可以問下佢
"既然你話你bf 咁勁, 咁你又有無我gf 叫得咁勁呀~ 唉~ 我都唔知點解, 就咁隨手搞下佢o者, 佢都可以咁high, 叫得咁勁既~ 如果我出盡力, 佢都唔知會唔會虛脫要call 白車呀~~~"
Originally posted by pyliu at 2005-12-28 03:55 PM:

佢個妹梗係唔信佢講得咁勁啦!
自己條仔俾人睇小啖氣,吞唔落!
就對住佢既兵器話,你有冇咁勁呀?唔信!
仲好俏皮咁用手搓下、篤下!
跟住, 一隻手就可以捉住晒, 之後, 慢慢就要用兩隻手
好一枝金剛如意棒!!!
好好教訓呢個俏皮既妹妹!!!
Originally posted by pyliu at 2005-12-28 04:01 PM:

佢將佢個妹抱起,佢個妹慢慢騎係佢...
在妹妹一輪的猶豫下, 他倆開始磨擦起來
其實, 之前早已被哥哥說得心神蕩漾, 又憶起她 bf 的"幹勁"
現在加上這樣外在既刺激, 開始按奈不住了~~~
Originally posted by xthmkn at 2005-12-28 04:10 PM:
-.-夠了"
okay okay~~ 唔寫了
停筆~~
Originally posted by xthmkn at 2005-12-28 04:10 PM:

呀~ 對不起了
看不到你上兩個的回覆, 所以還把這個reply post 左出來
請不要介意
Originally posted by xthmkn at 2005-12-28 04:11 PM:

我不想變成男主角
唔, 明白明白, 對不起了
只是一時興起, 又有人陪我玩嘛
唔係刻意想用你黎做男主角既~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-28 06:10 PM:

唔..............可以開個topic "咸古接龍"~
嘩, 呢樣野好難玩喎... 呢度咁多人, 隨時接到亂晒
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 比家人撞破好事 ,,,你會點=.=?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。