<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009
返回列表 回復 發帖
估唔到augustin第二場復出己經ok,好彩入到佢
佢好重要......

真係睇好stuckey的能力先換,本來係驚maggette易傷,不過都諗得咁多lol
試下啦

不過udrih真係令我嘔血,放左先打場代表作,雖然今日係計我o者..........
真係捉摸唔到呢個人.....

amare應該會換走了,唔知佢去邊呢
原帖由 Xtravagant 於 2009-2-9 01:13 PM 發表

Haha I laughed too when I saw Udrih posted 29 pts because I remembered you dropped him not long ago.

So many guys worth picking up though. You know I wanted to give you Scola for free as well, but ...
你scola 換 chandler麻,冇udrih.......呢個人真係救命
不過.......不排除今日打okc先打得好....telfar都值得期待的.......
佢之前打左10場癈波........放佢人之常情丫............
even trade,佢只係會做後備控衞.......
今年幾次d人一放即爆,眼光唔夠+黑.......
不過我都想問下,如果你地係我,udrih 之前咁樣的水平,你放唔放............
如果早知卡文傷咁耐,我一早放左,佢又唔一鑊話傷三個月
係咁廷期,都係玩到我謝.........

今個星期暫時都同你鬥得難分難解,好似係第三日4-5了
你爆半team我都仲叫頂得住,咁先難得..........

原帖由 Xtravagant 於 2009-2-9 01:38 PM 發表

Honestly I will release Udrih too... but it's funny how he did that

Kaman. I won't hold on to him, I have him for one team only because that team is coming last, and I just need him to return ...
唔等都等左二個月.......差10幾日都要等埋佢嫁啦.........

真係一放就爆.........仲要打得咁完美,問你死未............
今舖真係成功著陸,包尾了..............

下週努力.......
原帖由 R-Star 於 2009-2-9 08:17 PM 發表
wilson...
why do you accept this trade?
因為,真達拿唔知佢幾時又傷,即使好番的數據都係麻麻,我捱左半季
nate得分好強,但係其他數據都麻麻,換個stukey回來補下助攻,再加埋s tarfer,augustin又可以補到得分的空缺
CV.........拿得人maggette,都要負出下嫁啦............

同埋博下 KG nene maggette gooden amare可以救籃版
到底amare情歸何處.......

對我真係有一定影響........
好多team都對佢有興趣........而且都係主力的交易
原帖由 Xtravagant 於 2009-2-10 04:18 AM 發表
OMG I forgot the can't cut list setting is on for this league...

Grrr...!
你個Al J傷左,真係拆損一名大將,估都冇估到佢會傷,佢好似冇咩呢個錄

can't cut list係咩?我知佢唔比我放人但唔知佢有咩基準
如果gooden重傷,我真係蝕到入肉.............

唔好呀

mcgee幾好丫,我覺得佢可能有能力搶正選位的
呢段係佢博殺時間
原帖由 Xtravagant 於 2009-2-11 11:10 PM 發表

keep an eye on Blatche. the best C available.
最好當然係佢冇事啦.........
FA而家得番好少c

如果佢好,即係mcgee又要坐冷板了~~

講起amare,其實佢真係好似轉去邊都一定有用咁.........
佢今年係太陽未到佢最高水平
X,我都唔知你真係算到咁盡定係我黑仔

Stukey有傷,gooden有幾會收咧.......
nate超爆發,加埋送左CV比你

我真係唔夠你玩......唔係話你昆我或者唔fair之類
呢d你情我願,但點會咁啱線嫁................

又或者我真係黑,一放d人就勁............
仲有個T mac排住隊等收咧
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。