<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」
返回列表 回復 發帖
係囉 ~ 總之法官判佢冇罪 ~ 就等如維持司法獨立 ~ 如果判佢有罪 ~ 肯定係政治迫害啦 ~ 劇本都寫好晒! 8 y5 X/ n* [5 r) H
$ g5 K! i, U; a& |5 x/ D
唔知到時太上皇會唔會吹雞 ~ 又坤班丐奴上街打衝鋒呢? ~ 唔知呢度有冇丐奴報名參加呢?  
0 r. c( _) _; M, x! p( G& g8 [7 u  k( s% W# l2 w* B
I am not 土共, 只係因為 "丐奴" 這個字 太過 "恰到好處" 而為 brother 你歡呼!6 W9 {. V/ i) f' n
hamsubboy 發表於 2010-12-28 03:33 PM
1 A( k5 O. A; W  ^1 s& u, D

( ^" T; E8 Y* ?. a為奴已經夠慘 ~ 做丐奴就簡直係......唉....講唔出咯   
D盲炳唔單止冇睇清楚個主題係咪佢自己出 ~ 就連回應主題係邊個發言先 ~ 邊個發言後? ~ 邊個引邊個都未睇清楚 ~ 哈哈.....
講下講下 ~ 丐奴真係現晒形 ~ 唔理有冇強姦都好 ~ 總之係丐幫既人就一定盲從支持 ~ 邊個批評丐幫既人 ~ 就一定被標籤係土共 ~ 果然冇估錯 ~ 中晒   
隱約聽到有丐奴喊苦喊忽咁話 ~ 任長老呀任長老 ~ 你千祈唔好踎監呀 ~ 冇左你 ~ 我地唔夠班維園班阿伯揪架   
- w# S2 R+ f5 ]/ N. B. F3 q2 U7 v
狗哥新理論 :
. q9 _/ q  g8 c9 \) }支持社民=有智慧 , 支持建制=腦殘
# M: k, X7 _: R& t) x3 i1 R3 I$ s9 ]$ ?5 r  ]/ e+ A
迦樓羅女王 發表於 2010-12-28 05:28 PM
- R  Q0 X- m2 Q, e5 J) H

1 y5 y8 Z8 x+ ?) J3 z6 {" Z; I$ O: f# j4 Y+ j- p8 ]
錯  錯  超錯( V9 K: C2 x5 ]* X5 A6 S  E
狗哥新理論 :* L, k, Q3 q' @( |! Y: _- C* j
道德標準唔重要 ~ 從政的人只要對他的選民負責就好了 ~ 即係話就算(假設)真係做左強姦犯 ~ 丐奴一樣會死心塌地咁尊敬佢
成班五毛又收左錢抹黑全港唯一真正民主派社民連嘅黨員,政壇明日之星,香港嘅未來希望?" e' z+ l9 z% ]9 o  B- B3 `) D
Winters 發表於 2010-12-28 11:38 PM
( ~1 |; l  R$ ~7 j! H& d
! u/ l1 v$ Z2 h阿爺心腹大患 ~ 梗係要政治迫害佢啦   
6 Z! ^1 h( f6 n) g0 C
變左心腹大便7 C, ]/ G+ Y7 F( m' ^& f4 J: d; l
infjlam 發表於 2010-12-29 12:00 AM
# K7 ]$ C6 A8 X) W& R

8 x$ `; o; V9 p5 D班丐奴真係信架 ~ 如果唔係點會搵條蛋散同阿桑奇,俄女特工相比?  
只問一句,呢位阿哥,除左聲大大,冇貨賣之外,為香港民主到底有何建樹?" S  h8 K5 q2 s6 G( S( J
infjlam 發表於 2010-12-29 12:14 AM
" q( |% k9 {1 a/ S6 i
; H: o2 |# K# N/ P+ O2 N/ `, c! ^講真 ~ 要搵人打壓都唔會係佢啦 ~ 表面就聲大大扮正義 ~ 俾人揭穿底牌原來只係一條急色雞蟲 ~ 仲要逢女都啱 ~ 大包圍 ~ 有腦有質素知佢為人既高班馬就醒爬唔吼佢 ~ 只有呃d俾佢個假樣坤到既fans ~ 呢條友真係賤到拍到住影圈嗰位淫虫大哥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。