<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by guswan at 2007-3-11 02:42 AM:

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ghlight=&page=2
原來嗰次既結局搞成咁ㄚㄚㄚㄚ
Originally posted by clkgtr at 2007-3-11 02:48 AM:

屎渠都爆埋, 分分鐘六萬字都爆到出嚟
兩個都錯如果爆屎渠,甘生一定話自己e+周身屎,忙住去清理吾得閒.....又咁岩只有自己d文章浸哂屎水........所以一隻字都冇,到時你吹呀
Originally posted by clkgtr at 2007-3-11 02:50 AM:
香港 個 小型賽車場

逢星期一將列為「男士日」,
所有男士當天只須$300即包入會費及免費租車(次數不限)
賣廣告

你係嗰到d老版.........咁星期一有女仔去呢!!!!
Originally posted by cyc1 at 2007-3-11 02:54 AM:

講開又講,呢個"落落",我...
咁你有冇同''大魚''交過手......話時話,"落落"會吾會同''大魚''同一個人
Originally posted by clkgtr at 2007-3-11 02:58 AM:

我連一次都未去過玩呢
梗係......老版自己玩都要比錢,你梗吾會玩喇
Originally posted by guswan at 2007-3-11 03:02 AM:

唔會同一個人,不過level差唔幾
我覺得大魚好玩d......因為佢膚淺兼崇洋.......大把位插

而落落就花巧野太多太雜,謊天夜談......環遊世界......所以令人想
Originally posted by clkgtr at 2007-3-11 03:04 AM:

大魚唔同喎
佢只係講一d佢以為係事實但唔係事實既野啫
無迫你去認同佢果d既「事實」呀
又一個問題

如果一樣野你認為吾係事實,你都吾會亂同人講...........但有時d野,講出黎之後,比人插.......咁你應該信咩叫「事實」呢???
Originally posted by guswan at 2007-3-11 03:10 AM:

[url]http://www.26fun.com/bbs/vi...
睇死人咩.......即刻想()
886..... bath &
Originally posted by d228216 at 2007-3-11 07:13 PM:

玩变態
X2 ()
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。