<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-14 01:00 AM:

真係純粹技巧問題~
你諗吓...
即係我改到又識兜咪可以成功返兜囉
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-14 10:35 PM:

改到之後......都要有技巧
睇黎 love 兄都係高手bor

技巧係點呢~?
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-15 01:11 PM:

偶雙子........
最憎人煩我= =

...
我都係雙子啊 我都係憎人煩我, 但係我好中意煩人

即係改左之後要陰d 陰d 滲俾佢知啦~
呢幾日都想SD SMS俾佢, 但係SD 左咁多日, 唔知仲有乜可以SD 喇....
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 05:29 PM:

每日send 一句"我好掛住您" 都得啦~
氹人唔一定要句句創新,但一定要句句都冧~
但係會唔會聽得多麻木左咖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 07:21 PM:

女人一定唔會~
你日日send 到佢慣左,到左一日你無send 佢就囉囉攣咖喇~
咦~ 唔錯喎
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 07:35 PM:

叫你send 就梗係有原因啦~
醒dd 啦老友記~
小弟愚昧 敬請原諒
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-16 08:35 PM:

其實我以前約過佢好多次......
...
行街唔係好過一齊溫書咩
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 08:55 PM:

甘國武你講夠未?!
你要講你嘅"純潔理論"請你去[戀愛起義],呢度係[港男]!
再故意挑起事端閣下自理!
我記得之前問點返兜果陣, 係[戀愛起義] 同 [港男] 度都post左
出黎既結果好大分別
戀愛版 d人只會叫我死心,咩都唔好做等死,又話我衰我賤咁,
不斷追究責任,冇諗過幫我解決問題咁
呢兩個版既觀點真係爭好遠
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 09:02 PM:

我懶學嘛~
叫你 d 囡囡教你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。