<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-3 18:11:

我會焗死ga衰豬

媽咪話今晚叫pizza 食…… 點算好呢~
張媽媽英明~
一於留喺屋企食pizza 啦~
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-3 18:13:

正所謂~享受並非單一化~~
好大陣醋味呀~~~~
我又夠鐘走喇.............餐會+酒會...........唉...........
see you guys later~

P.S. 呀某君咪曳呀吓,如果唔係我去wet 咖~
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-3 18:16:

但係我有四個選擇:

1.媽媽想叫ge PIZZAHUT新出ge海鮮三層芝心批 好想食但係好肥

2. AIA 班顛同事叫我去唱k

3.班band 友叫我去食飯﹐黎o左一個新ge 結他手傳聞靚仔有型﹐咁依家隊band就變成四男兩女啦……

4. 舊男友屋企叫我去食飯…  

baby~~~ 幫我四選一呀~~~
3. + 4. 咯,好玩吖~

既然咁好玩,我開完會又出去湊吓熱鬧先~
saturday night 呀可?
晨早空氣~清新開朗~
陽光普照~帶來無限美~~

仆佢個街出海先嚟落雨!
Originally posted by lywv5 at 2007-3-4 14:17:

i am puzzled why my points are deducted here
it is your MOD BODYWAN who invites me to put up this filter-004ion here......
check out the link #32!!!!!!
welcome, iywv5.
放心,入得呢度就無人會被扣分,加分就有唔少。
你肯入嚟咁比面,我送多你3分又點話~
但係,我真係好想問吓你心目中 cheap chick 嘅定義。
咪話同人訓,就算同人做埋又點?你情我願有幾cheap?cheap 得過夾硬嚟?
大家都係男人,無謂惺惺作態;其實你同我都無資格話對方cheap,反而會有d 酸溜溜問自己點解身邊無呢d 機會啫~
始終,做得男人,比返多少風度,講嘢有d 餘地好。
唔駛當我係乜版主,有乜唔妥隨便嘈,咪嘈其他post,ok?

kinz,多謝你幫手,你一樣可以想講乜就講乜,咪嘈到d 無辜家人啦,好嗎?

雞仔 well done,抵錫~
Originally posted by belibala at 2007-3-4 19:13:
祝EF各兄弟姊妹元宵佳節開開心心,人月兩團圓

[size=-1][size=-2]冇伴既就快快趣趣找到個
元宵佳節,男嘅梗係"揸燈籠",女嘅梗係"吹蠟燭"啦~
約左屋企人食飯,各位朋友遲d 見~
Originally posted by belibala at 2007-3-4 19:20:

did u go yachting today?
約左班舊同學嘛~
Originally posted by admin at 2007-3-4 19:21:

我又黎加吓分先雞仔+6
大哥大大大~
see you later~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。