<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:07 AM:/ x, v# V) N% f+ c: o

; M$ W5 G$ K4 B- |8 n
1 t2 L1 O2 s$ B5 I" N對......
$ C+ {3 |& z, n" I8 c3 E+ S; W
任揀你中意邊個女角?
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:10 AM:. o8 e0 [" J; Z8 L* Y3 q2 F' ~

7 ?. |3 L  m. ^9 M
/ Y$ k9 l- g' }/ X0 e6 ?係...因為過左一排睇又會有新既體驗同感受.......呢個係佢既小說其中一個最出色地方......
' E9 I+ D2 H+ m3 W& |5 _/ A% M2 f6 V% x每次睇都會留意唔同嘅角色,最近我都翻睇緊天龍,當初無留意趙錢孫,今次睇覺得又一個妙人
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:12 AM:0 n  P8 i* r! {# t' C

% h7 P8 _/ U3 x) V6 r8 c2 S; z& g7 C* z. j! l
仲駛講?????梗係雙兒!!!!!!!!!!咁既老婆去邊度揾?????
7 ~# \4 X3 T# S; h) L
呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:14 AM:2 u" z- j# Y3 G4 E8 f& m( ~

' ~; M7 ^( ^8 Q  p5 S) T; E8 p( v% y0 K# W
天龍....最妙始終都係段譽.......
( u0 Q6 p/ L$ L/ R, v
佢對王語嫣真係…唔知好嬲定好笑
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:16 AM:* U7 W8 o3 Z, _; ^

$ q! q4 {) B$ _* o, C) _* _! K/ E# f2 }, R
阿朱...我覺得現實如果真係同佢一齊會成日有種欠左佢既內疚感.......
$ r; I) R, V/ J* [我好厚面皮ga
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:19 AM:
" c6 Z. X' v# e" n
/ i9 {, f- C' `8 f  c6 {/ Z
0 j: g8 M( ~& t6 c# y5 X不過我都好耐冇睇金生既小說啦......
9 K5 \- d6 y3 n有無睇d新版?我唔知做乜要改…
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 12:21 AM:
; q) _. X$ i; [0 F
% C7 h" X$ p  y& z/ P9 F/ o# m笑傲 同 ... 雪山
5 ?2 p& M- [% `. x0 ?6 W+ O最近睇ga?唔睇埋其他?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 12:23 AM:$ G& X" l) X# [6 H+ G
2 \; s2 m/ W5 a; E: {5 Z& i2 @
我睇緊阿朱 ... 黃杏秀板 , 正
+ s7 N) T( g3 o  u' L& h! m2 W
邊處嚟有得睇?
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:25 AM:
$ D3 [1 M' U! i1 I* ]
, U& l2 N# v" P4 r* G4 P
) u  m8 _! ]1 l. V無......迎合讀者口味掛......
1 j3 l( Q3 X/ a2 _
我又無聽過有人中意噃
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 12:27 AM:5 L* d( s; V( l9 J3 L. I/ i

! a: s8 f0 w# w. V! N作到王語嫣極度自戀 , 自尋不老術 ...
2 b4 ^* k- s( C0 B9 C唔係卦?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。