<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-27 02:09 AM:
小弟已無話可說.............
你地個個都係我嘅好幫手、好朋友。

我只想講:
多謝你地。
我都想多謝你boyboy
因為有你先有港男區
因為有港男區我先有咁多好好既朋友
多謝你地
好高興認識你地
唔講啦
訓啦>.<
就黎有眼水啦
訓先
Originally posted by d228216 at 2006-5-27 12:15 PM:
人有山高水低, 冇頑童的確會小咗好多fun, 但日子還是要過, 找緊依一刻的心情, 快d寫低你對依一段快樂時光既感想啦, 有苦有甜, 人生宿影.
雖然我入左ef成年有多
但係最開心都係係頑童區玩既時候
希望會再有頑童區既出現啦
如果唔係會有好多ef既會員
都會小講左好多野(包括我)
我想講既係咁多
Originally posted by 清揚 at 2006-5-27 10:20 AM:
今日,我見到頑童俱樂部倒閉,好不暢快,...

不過叔叔.................
家下5月喳
你打錯左日期啊
Originally posted by ckyckk at 2006-5-27 07:53 PM:
對今時今日既[頑童]真係冇乜留戀,
好...
雞雞咁我呢
無我既
Originally posted by ckyckk at 2006-5-27 09:26 PM:

你係我在aio識架~你仲用緊幽i遊白書logo呀~衰野
雞雞咁記得
係咁既話
我轉返個個頭像啦
Originally posted by 清揚 at 2006-5-27 11:32 PM:
沒有頑童的日子,是痛苦的,頑童結業,是...
歸啊叔叔
我就覺得我要1日平靜下來
Originally posted by ckyckk at 2006-5-27 11:44 PM:

你再撩清叔叔
清叔叔就放"龜"咬柒你個"龜頭"
唔好啊
我驚佢隻龜愛上我隻龜
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-27 11:46 PM:

咁你讓左你隻比佢la~~
等佢地相宿相棲~~
唔好啦
我會要佢隻龜入贅
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-27 11:46 PM:

吾緊要~只要你仲記得我地班YAHOO!波友就得啦~
見你返來之後﹐好感性...有D吾習慣 hehe...
你個頭像都好性感啊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。