<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
排名        玩家           今日投注          上日賺蝕           累計結餘
1.           勇勇                -                  -1,000              9,352.9
2.      Edgar Davids          -                      -                 8,747.4  
3.        feuosma              -                      -                  7,599
4.        jimjim12              -                 +1,285.5            7,315
5.         eqhigh                -                    -80               5,391.7
6.         自由神               -                      -                  5,360
7.          小強                 -                      -                 5,289.6
8.      @娛樂滿紛         #876                -100                 4,850
9.        ivanland               -                   -300               3,850.2
10.        bigrice                -                     -                   3,000
11.     abcde1918         #863               -1,000               2,832
12.      harvey22              -                 -1,000             2,808.5
13.        ronja                 -                      -                1,079.3
14.     chrislovegill             -                 -1,000                148
15.       艾力克                -                 -1,300                -19  

jimjim12: -500+1,785.5 = +1,285.5

P.S. 我要繼續玩
等我返上黎
Originally posted by Duffy at 2007-6-22 04:13 PM:

減左半未
梗係冇啦
我尋日係特登買多過1,000o既, 費事咁衰仔啦
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-22 04:10 PM:

你好冇LUCK喎!!又輸喎
加油啊!!
我剩係買自己買o個d實放甩你地9條街
但依度唔係真係買搞到成日亂串
黎到依個地步決定玩以小博大, 全部100一注
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-22 04:28 PM:

我都覺得其他玩家不停左串右串,咁樣其實係唔著數架
我最鍾意就係買D有1賠2,一注大大注打落去
冇記錯7-15位都係大上大落
你同feuosma就1,000咁買
duff就剩係揀幾場黎買
jimjim就以小博大(幾百博幾千)
自由神就幾十幾十咁買(好似真係買咁)
eqhigh玩得少唔記得
Originally posted by Duffy at 2007-6-22 04:32 PM:

你呢招都在我計算之內~再等等吧~~ 好快就會知你得唔得咖喇~~
我只有大意買錯, 但戰術從來未錯過~~~
估唔到真係有機會有人負分問銀行借錢
不過實施o既話一定冇我份
Originally posted by Duffy at 2007-6-22 04:40 PM:

因為我以宏觀來看. :agree...
我唔買o既話你會唔會落黎陪我架
Originally posted by Duffy at 2007-6-22 04:42 PM:

你會唔買先算啦衰仔
如果我唔買你會落黎陪我, 又有乜所謂
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-22 04:47 PM:

有人負分咩:kick...
15.       勇勇                -                 -1,300                -19
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-22 05:05 PM:
艾力克 負資產 ﹗
睇埋聽日先講
全部買單頭已經可以變正數
Originally posted by eqhigh at 2007-6-22 05:13 PM:

可以加番一開始個投注策略

記住我果個係以不變應萬變呀
原來有用架
打埋落去都幾搞笑喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。