<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-26 04:11 PM:

你多錢得剩呀
俾你估中拉科, 你一定會俾全世界唾罵
搏一搏﹗
上場, 我睇左皇馬, 超吾掂啊~ 救命.
我好想中, 又好想大家中, 哈哈.
梗系我中好la!!
靚仔娛
Originally posted by ronja at 2007-5-26 03:36 PM:

. win左就 甘 lo!
靚仔娛
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-26 08:37 PM:
追多鋪瓜菜

巴塞勝 1.22   $5000
, 好快有人要借大耳0 。
靚仔娛
Originally posted by 自由神 at 2007-5-26 10:51 PM:

仆街娛
買左D咩呀!
拉科﹗死未﹗
靚仔娛
靚仔娛
Originally posted by 自由神 at 2007-5-26 11:11 PM:

我都有買呀
我亂來,你呢?
靚仔娛
Originally posted by 自由神 at 2007-5-26 11:54 PM:

有計劃嫁!

一陣起身睇皇馬輸。
靚仔娛
好似買乜輸乜咁 . 吾通我系明燈

串燒乳鴿.
星期日阿斯科利 對 卡利亞里 主 2.05  
星期日卡坦尼亞 對 基爾禾 主 2.70  
星期日 費倫天拿 對 森多利亞 主 1.65  
星期日 國際米蘭 對 拖連奴 主 1.40  
星期日 利禾奴 對 阿特蘭大 主 2.25  
星期日  帕爾馬 對 安玻里 主 1.78  
星期日 羅馬 對 墨西拿 主 1.18   
星期日 烏甸尼斯 對 巴勒莫 主 2.10  

全主場
每注$10 ,
8串70,

總注數 每注金額 總投注金額 勝出注數  派彩         淨回報
70         $10        $700         70       $8,466.6   $7,766.6

等收錢,or 等收屍。
靚仔娛
Originally posted by 自由神 at 2007-5-27 10:40 AM:

. 我輸曬﹗
靚仔娛
Originally posted by 自由神 at 2007-5-27 10:46 AM:

我預左自己輸

不過無法,為支持愛隊...........
明知輸都無法

華倫西亞來季要加油呀!
我會一路都咁支持你嫁!
華倫西亞.收左皮LU~.
我買左今晚意甲.
靚仔娛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。