<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:05:
9 k  J* e% E& D1 [+ A' A! Y; _
1 o/ M& W2 O. P  w4 [% m唔係麻(玩野)
8 f! A5 J! J- o2 F( ?4 v- Y! G2 Z$ X5 }
你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:05 PM:
! |, I1 P  F* k1 R, D- {& q* X0 l* i7 S  ]8 l, c
你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
- I' P$ u; o7 |  \$ A唔咪中期咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:; g3 h: z. y8 X+ b$ M6 X- r2 V# u
+ }* |+ Q& o0 x' X& J
hi~蟹少9 `$ V. l5 X: h' ~

& V, I( d" _; j3 l. H2 j我地做左3朝元老喇~.~
! ]) l+ S+ @8 [3 W9 h( N- R- p, Z6 y7 f% ]9 J8 Z( p
我呢?
Originally posted by catbert at 2005-8-17 07:07 PM:
! l/ j1 B8 o, o$ e! W/ C' ~& \/ f, o6 E+ x; d/ Y

( y0 N3 u5 w# N5 p- D* F/ C" D* X9 q2 d我呢?
3 L) _) t" O( {8 X' a: Y0 S
唉...
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:06:# w0 L3 a$ e& H7 j
8 n' O: q& @7 X1 f
唔咪中期咩
5 Y% h) \2 b8 X' }/ D: c算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
訓晏左唔記得左去踢波--”
Originally posted by catbert at 2005-8-17 19:07:
8 h0 }$ \+ Y) \我呢?
+ ~6 o1 C9 b9 {/ b4 l' u& a
hi~貓
; u% y' R1 @. u& r  u" `你都係喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 19:08:
: f: p% C+ A& W  z, g  i& D
2 S/ k% i/ s, P6 H; g: e' x算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
  Z' C1 K% R' I. a
我係幾時入黎ga呢
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 19:09:, a; F1 g% X! W6 M/ X

1 u2 k4 I) a) y. [8 F  [2 Z- ?我係幾時入黎ga呢
  `  }6 t( _, y+ x
@@"
/ ?) z: z. o/ h2 J' _- t我唔記得喇.....
好老實, 0 F; O' P! S- ?. g, I
呢個topic由初期既傾心事, 國事, 天下事
! _% d8 g2 P2 W6 H到中期成為EF既大腦,
7 Z5 g9 u6 W4 F+ W5 z到呢期變左呃post聖地
( H9 ~8 J) H- f( G9 N" x4 i真係有d心淡' `/ M/ H9 Z5 O7 A
希望大家俾下面
: l& k5 g3 X4 L- q  y" L& c1 ld post多少少字
: G, @! e9 r& K5 e) T/ H6 p唔好成版加埋都唔夠阿甩哥一個回覆
' R) p% Y+ U# z都係啱聽就聽4 x' G1 p! D  O4 d
唔啱就當我發癲把啦  ^3 R) w0 O" C5 i+ N1 V: H
言盡於此:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。