<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:00 AM:& T. L, }2 N& G, F7 m. _

- j# x) x  b5 e8 q+ ?+ c. N- @9 M喟 , 回下我個左冷蟬好喎~~
) G' w+ Y, i; y叫做好過岳不群,真小人先但無乜感覺
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 02:03 AM:
  S: W5 I4 y5 j& e
3 a: Q" t" t" D/ C1 M6 {% O戲唔多,未到肉.5 c/ M0 G* Y7 J- K2 `+ J# N) E
政治冇對錯,只有成功同失敗.
$ |1 x: h0 k' H% a- n8 m, ^
絕對同意
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:05 AM:8 k% R  o4 X' Z: V# j0 f: w+ Y" e

: }- h9 C$ V) T- L1 c絕對同意
/ Z8 s. B. J! J
咁 儀琳 係可愛拉卦~~
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 02:03 AM:  f" e$ U# o" @5 F( y; l
2 Q) _  m" p, R: C1 c& K
戲唔多,未到肉.7 S+ k8 u* }3 i( A9 k, K. b
政治冇對錯,只有成功同失敗.
* Y  w4 E; c* t  b9 D; ^論城腑不及岳不群同任我行,甚至向問天都好似叻過佢,我睇時只當佢閒角
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:08 AM:
7 b  k( N: L9 K7 t9 W! c$ s+ q3 F# F  q
咁 儀琳 係可愛拉卦~~
% j( ~& _9 z. ?: [& `師姑我唔口岩ga噃
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:08 AM:! `6 @' S. i" ^# b8 `

/ A5 O4 q7 Q9 ]7 A論城腑不及岳不群同任我行,甚至向問天都好似叻過佢,我睇時只當佢閒角
8 B$ s9 e. t  P% `) \: Q所以我話佢明刀明槍羅
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:10 AM:
6 L4 o2 y  j2 Y6 l) X3 b; u) J0 U0 i3 m+ p* |& M
所以我話佢明刀明槍羅
6 F9 @5 y8 H1 b2 |做大事咁好輸蝕,佢唔係做「盟主」嘅材料
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:08:, P% e2 u# H  P% U6 G

) E7 t8 ~5 |' k/ I( D* Z咁 儀琳 係可愛拉卦~~
- o/ x2 h# b* h% f) p可惜,* e# w7 p. \/ g' n( @% C8 D' L

0 P1 J% a' n6 E. H/ T" j6 R7 F, [9 S
光頭一家三口.
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:10 AM:+ Z" ~+ O% Z) X$ ^$ O6 G
. u6 f. z( d2 W- U# e/ k, U" ^) i) @1 s
所以我話佢明刀明槍羅
0 @" M4 c# t  Q  B& @
而且佢嘅領袖魅力嘅夠…
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 02:12 AM:- t, t, Q% t8 G' N6 X/ @, q. g

8 t% \5 H' e' R可惜," v9 k6 D( Q; p) A/ z

* I) ~! `2 W( B2 Z% b- y
+ j( s3 U; F) j, m光頭一家三口.
" ~/ i0 K" Z4 |: v/ e
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。