<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:25 AM:4 ]' a% v1 m1 u

7 U/ Y3 a; G, H$ e$ O( O你up下
. g7 Y8 `  |9 m1 ]# l你實又呢又路嘅,唔同你癲
係時候去做讀蛙~~~~`
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:27 AM:, h: O5 W# R$ @; w" B
' P6 M8 m2 b# Z; C6 J2 t
你實又呢又路嘅,唔同你癲
9 d. e. X, l$ X  T5 S( {  `* X" v點解阿大理王咁多妹中 , 木婉清會多人記得d ???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:30 AM:/ D) H% @: J$ }$ t
! N" o* A* Z1 l2 O% b1 n& t
點解阿大理王咁多妹中 , 木婉清會多人記得d ???
) h* f# R7 z0 v: e4 L( r+ T6 ~4 G小說戲份重同「野蠻」
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:30 AM:1 G# q) d) |& {' ^
$ E* T4 Y/ a/ d6 ^
點解阿大理王咁多妹中 , 木婉清會多人記得d ???
* T+ b" I, ^/ \9 f0 r
同埋佢係第一個同段譽去到談婚論嫁嘅地步,段譽其實都好中意佢
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:33 AM:
$ i. z5 m6 u- |& o+ z8 ^0 {! p& C! r" a' _2 |
同埋佢係第一個同段譽去到談婚論嫁嘅地步,段譽其實都好中意佢
+ ~7 V2 v! I5 ?  l) @& c
咁唔娶埋佢???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:35 AM:
6 K2 l- m. }7 d9 i  A3 I- d9 z3 q, c2 l6 i
咁唔娶埋佢???
1 j2 z9 O2 h/ O2 z$ P& b; b初初話親妹嘛,同埋仆街仔見到王語嫣乜叉都唔記得…
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:37 AM:4 m& z- b2 {7 v' W! S) @& l5 d. f

$ y. E' D6 E6 ^! f$ l0 v" ^6 E初初話親妹嘛,同埋仆街仔見到王語嫣乜叉都唔記得…
; X  K  s; q. e$ f$ ^其實我幾 like蛛兒同曾阿牛果段
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:41 AM:
, H2 f: ^/ {( V4 u2 D4 `% ?# p9 w& g& b& |0 D1 p7 `. g2 A- C
其實我幾 like蛛兒同曾阿牛果段
! m, Y2 p2 r# I$ h' s3 F
我都係噃,其實蛛兒幾好…
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:37 AM:
+ G" Z/ Z3 S1 Y7 C  k  j7 Y3 w+ [0 ^* ^7 r! d9 ]
初初話親妹嘛,同埋仆街仔見到王語嫣乜叉都唔記得…
7 ~8 ~- [8 I: T6 L! L- n唉 ... 佢老豆得一個 , 仲得一千零一次 , 且而係比人利用
/ A5 R  v( J$ N1 L& j佢條仆街仔就 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。