<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 22:35:4 u8 t5 M7 c8 {& A0 O, u# \; a# c- f

& e% l/ |0 d$ r咁佢地以為搞左 , 又有無談婚論嫁???
9 }$ h. b  [% ^, I% C" b) T& I冇攪到,大家以為攪咗,但唔記得點解冇咗下文??
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 10:25 PM:
7 q0 r0 r( r3 [! M4 w
, t/ K2 m; G- v/ x# e, O本來鍾靈哎吔老竇捉咗段譽同木婉清,% M; `* S' v6 v# J/ P& G* u  q
後來俾段正淳個掘地家將掘個地道掉咗包.0 i, |, n; E. \6 ^# b

! [& H* R$ g9 v9 z- }% r開門果陣萬仇兄啤啤聲
: f1 w+ u* N# U* F% b: x  G爆
Originally posted by toro at 2007-5-27 22:38:
+ O( n1 ~" R; r7 s( t  G4 ^7 q0 s4 S" X" _5 N
爆
. ~( \9 Z9 L8 L7 M2 @7 q, q8 p
記唔記得點解冇咗下文??
Originally posted by toro at 2007-5-27 10:38 PM:
" ]! j& C. ~; H. |; a
8 ?4 {6 Y9 j" ~* `$ a) j爆
& }9 a) A# M; S4 X( r
我記木小姐去見段多情郎既阿伯時(當時大理王)* i( O) U; e3 B  c0 l1 ~$ N
問 : 你係王帝???   阿伯 : 你係   木小姐 : 王帝唔好惡既咩???   
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 10:49 PM:
0 Y, r1 P8 Y5 M( h: m, K% W8 c+ N2 U
+ {; q3 g2 R& O. f( T' I/ x/ q我記木小姐去見段多情郎既阿伯時(當時大理王)
7 c- A: C9 z  Q0 B6 l: |問 : 你係王帝???   阿伯 : 你係   木小姐 : 王帝唔好惡既咩???   
* E$ O& H+ q2 y8 t其實佢蠻得幾可愛ga
Originally posted by toro at 2007-5-27 11:24 PM:+ c5 S  D4 g: R; P

4 q# A% y+ W. R( @其實佢蠻得幾可愛ga
9 C0 x( m" W& a$ E8 f9 K
果種未衰到壞大事既無知 , 對男人來說 , 就是可愛
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 10:29 PM:' k2 X% U% ]" l* ?7 V6 m

8 B, R* H. z$ M4 J$ q話時話唔見咗果個post, tritri做乜搬走個post, 唔通有人妒忌你同我玩?....
0 ^4 C! w0 L$ b' c. y( k% B
" L4 C( X  j' X2 Y* F, S5 A
你吾係比tritri知左我d野ㄚㄚㄚㄚ叫左你咩咩咩咩咩架啦
Originally posted by playbr2 at 2007-5-28 12:29 AM:
! M8 c' E$ Z5 K' Q( Y) d: u7 Q
# L. f( d. D- P
( ]' g* e2 n+ q" k你吾係比tritri知左我d野ㄚㄚㄚㄚ叫左你咩咩咩咩咩架啦
9 A- S2 G% Q: z9 {2 R$ |# t9 t. [, q. w
你地有私情???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-28 12:31 AM:* S4 k6 B6 Q. H. _* w% w
2 s$ A# W" j3 y) X
你地有私情???
2 s7 X" }; W+ G& `+ k2 k' o2 S) G8 P' H% }$ s
你冇資格知
Originally posted by playbr2 at 2007-5-28 00:29:+ z; }( e& v( b- a
3 l% k0 p2 L3 b  r+ b! w# }, F

6 H: h$ z/ e! M6 A: ?7 H你吾係比tritri知左我d野ㄚㄚㄚㄚ叫左你咩咩咩咩咩架啦
* d5 q) a* |& [' p+ {- s/ Q
你自己俾人知乍掛,我點會俾人知你係基佬!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。