<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
8 }% b$ _( d$ d' M9 Y4 ]7 C' t' X
& i" |. k6 W* D8 b4 U& G" _' B& G

% ]1 w" U* R# x2 z$ v) r9 a "吹水區"幾時變咗"講政治-強詞奪理區"
9 o, d& U7 {8 g+ b1 {Watchman 發表於 2010-9-10 12:12 AM
; n% _. l7 t/ D! ~# q# Q) D
- }; i, C& c- _2 i5 O4 m5 ?& T變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post! [) ^3 H3 E( s( O+ h+ d
- E4 A! m9 f2 {

4 E! U* W! L  t; T* Z3 t! v+ p本版規則歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。
9 J9 O9 z4 y4 M1 U8 ~: O! VWatchman 發表於 2010-9-10 12:15 AM
" P- w( ~# U* ]8 N+ D3 h: D* F
. |4 d$ z5 @* z# z1 e  d0 u
我係新人唔知有呢條例 ~ 但點解我睇到不斷有好多同大陸政治有關既字句既呢???     
狗哥,算吧啦你!
; N4 p7 v5 U; i" @  n

% H! x1 c$ m, ^9 m變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post& k8 Q3 n# ]( n& C1 ~2 U- V: ]
! K2 d+ ?; I* O4 a0 Z
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
2 ^# k; s$ ]- o' y8 E. Q

- ?5 J) ?) h/ W) U$ w4 f& G. T我諗起睇粵語殘片 ~ 胡楓同張英才專登講唔正d廣東話扮外國人 ~ 好惹笑   
% X+ @+ |" D9 M( p

, V8 \: L9 f7 Q4 |9 n2 E+ y變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post
7 n# n4 d! N  n* z; q/ [$ R; l * M! u8 B- E% \* \# j% n6 j
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
" f4 N+ `+ k' X5 T7 V3 Y& J6 f5 V3 f- [7 ^6 m
咁都要有人肯硬著頭皮企出嚟講啲自以為好笑嘅爛gag先得; H+ s3 N  y) n% ]1 r
叻人我就見得多,kai人我見得仲多
85# Watchman 變成網上欺凌?
喂喂~做咩事做咩事!
/ U# b% k, s: c: ~$ i& L" R做咩講講下狗仔變左講狗哥!! z' ]: y2 c# o& I2 V2 h( E2 P, q, H; }! R
" n; w$ P$ G6 H2 H- H
大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
85# Watchman 變成網上欺凌?$ T+ c) a3 x# c: u5 |, c
alan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
$ ]& s- _9 Q( ^1 O( m
1 V2 B. |  @6 q7 T6 b
明眼人由一開始就睇到"阿邊個"欺凌"邊個"
85# Watchman 變成網上欺凌?
) Z9 u# z" s& b# Z3 Q  aalan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
* l3 i  @2 L" E

1 P! j9 g' R4 `5 T% r2 b雞巴男定賜座男???   
喂喂~做咩事做咩事!/ K. a- R. h# D! \9 T3 Y
做咩講講下狗仔變左講狗哥!3 h1 Q; l0 \& x2 C, p5 k
: l7 ?7 v0 U9 r6 s& @
大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
# ?, A4 ~; p' x* ~! ?& B自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
6 a7 T0 P/ v1 N" e& u* \

8 ^- ]  v) R/ ^咁請問以下呢段算唔算呀?: H% V6 l+ x3 _& M+ q, E

. n' a+ V% F( a5 P3 \0 D5 [/ n
9 X# \# [5 E$ C2 C: W$ R; m$ L8 N1 U你條粉腸打壞唔夠人講就即刻人身攻擊?
1 y* w- X% N/ ~$ d% N你老豆老母冇教你做人要講禮貌咩? / r* V# O$ d) l" R7 [7 w5 }
+ z$ I7 `* k$ g8 K6 P4 ^: J/ b2 `中國人就係有你d咁嘅人, 所以一路俾人睇唔起,
2 W/ j4 D/ C; g乖啦, 你老母臭......揍大你好辛苦, 唔好影衰佢, 知冇?
9 ?5 d6 k) H# J) J
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。