<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
  e' I' Q. G7 h( B, ^: d
6 ~" ?+ h7 L/ {5 J* q
好呀! d 紅毛唔要臭o既就得了! Z& Y" t7 K! u% N
ktwu2007 發表於 2010-6-28 23:16
/ T  l8 S, f% A/ o1 D0 t! J
8 I# C6 E- l9 I  S2 b3 [! _' x2 [

# p- M/ D: X$ U. n3 k9 i. ^石屎先臭啫, 紅毛泥唔臭嘅~
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM[/quote]6 `: ~' X( Z9 B
唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖咁我又無擔心!死就安樂,唔死就快樂    h0 h; d- y+ ?/ f/ C& o
; |" L* D# F6 R$ ]& g2 f您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 咁樣靠害D男人呀﹖唔好卦!我都已封塵了!即將被賣為人妻咯!結婚第三次咯!傳奇嗎﹖
  H3 Q- h8 F5 U* e3 T3 _
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟,唔係無NOTEBOOK呀!而係有人不比我玩呀!最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~我是比人打發時間就真+ k( I+ g" r- C) x, |3 i
! Z8 i% I, V. L/ Q您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇..哈哈傻RUBY..我是賣身呀,明未呀﹖. 2 D9 @7 e0 [" q
我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )哈哈!你二個傻寶貝!真無你地修呢!
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM
  x# s4 `- h$ F唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰 ...& f' x) }' J+ r" ?
goodnicelady 發表於 2010-6-28 11:46 PM
( K: [% Y4 h+ I+ X' n3 Y) f! C3 U' f0 N

1 ~' w& r2 |# _* A: Q1 A係咪去剛比亞
/ k! ^! {  h/ u# Z# N  J9 r# j

- o4 ?  \, ]0 P  i係咪去剛比亞/ `: l% u6 {! `$ h4 o
ktwu2007 發表於 2010-6-28 11:55 PM
去大陸再去大北烈顛...哈哈
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM: S1 ~! O. k* M9 V
唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖咁我又無擔心!死就安樂,唔死就快樂    h0 h; d- y+ ?/ f/ C& o
7 P1 ^# f$ S  |1 C3 d1 C8 Q# v您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 咁樣靠害D男人呀﹖唔好卦!我都已封塵了!即將被賣為人妻咯!結婚第三次咯!傳奇嗎﹖1 O' \$ t; O3 q+ Z% ~
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟,唔係無NOTEBOOK呀!而係有人不比我玩呀!最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~我是比人打發時間就真+ k( I+ g" r- C) x, |3 i
! Z8 s: i$ a( \, c: f2 R您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇..哈哈傻RUBY..我是賣身呀,明未呀﹖. 5 |9 T# [& v. Y6 ~- P7 r: B( W
我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )哈哈!你二個傻寶貝!真無你地修呢!
9 V  n! L0 e  Y# k5 \0 N7 egoodnicelady 發表於 2010-6-28 23:46
# R% @/ E5 i  @$ I$ m" t' p5 x$ `* V% M* Q
完全明白了
" J* w& w  E- Y3 ^咁就更加唔係問題啦 只不過係換個地方換過對手, 只要您精神ok 就可以喇~- j6 b; R5 Y& ?: V% ]
放心喎, 就算更熱情都要休息嘅, 您又唔係比人禁固, 有時間養好身體整頓好心情, 再慢慢搵我地喜喜哈哈咯; 無論點都好, 只要您一日無放棄自己, 一切屬於您嘅嘢都會繼續圍繞您身邊.
+ i1 c8 ^, ]+ ~7 D/ y! w. y1 W; l! a3 d無論如何, 享受唔同嘅地方, 唔同嘅生活, 發掘出未知嘅優點同樂趣, 先係令自己無悔人生.
8 ^" K" m3 u* o  l2 o, l* l4 r' Qruby 同我都好認同, "幸"與"辛" 所差的一筆, 就是取缺於自己有無勇氣去劃上.
( _, O" b) m: N4 K7 e我要同ruby 走喇, 聽日見啦靚花~ (ruby 話every women are beautiful flowers, so you are )
8 l+ p+ [6 b3 n  h" q( G$ f  R' T# C( s1 p0 p( J
係咪去剛比亞
8 h2 E7 K. U6 v& {- j- Y) Dktwu2007 發表於 2010-6-28 23:55
; s5 H9 Q# v  X/ E: U5 f- \' l

& \4 s1 M3 M  t如果係就真係去搵巫醫咯~
. M# v3 W1 w$ Q$ ?$ @9 {7 @% Q5 q/ b聽日見喇老友記~
: f- M0 N* Q1 K4 f7 ]- Y$ h, z, C6 Y( q+ T! ]9 o7 `% h& h) d
3 O; E; n, o  d: h# {
話時話喎細佬, 你重喺上海呀? 有無艷遇先? 上海妹幾得咖喎~+ l8 c' w" b$ [4 w% s
邊隻死仔係奉命呀? ruby 話咁抽佢水要劏左佢喎~
( l! ]/ i, h* O2 l% uBOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:18 PM
點解全部人走晒過嚟
點解全部人走晒過嚟
7 K: v( y- e2 c- K奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
係一個謎
點解全部人走晒過嚟/ f% s2 u* ^1 ~( K
奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
$ a& i% u5 N' y+ n8 g
" y  V* x5 o, ]0 q! w
可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康
( k) ?- S! [4 t: s; {
/ A; S9 Z/ ~* K3 m! ^  [6 J
" e! b4 a7 w- u; @不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。