<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-19 04:27 PM:
6 g8 n8 z" @/ T$ n2 K" l
+ w6 O1 U0 G- M, l1 h
' n+ u" R; ~+ ]我50個先一頁喎=.="
# J. ]2 a* x: p) o! K
係啊
; h2 X  D$ A  N! ?50個1頁
【icon小偷™】
Originally posted by crap at 2005-6-19 04:27 PM:
) ^' x+ |0 M( u3 m
& l( ^( g: t4 X2 Y
: l7 a2 L9 K" A2 Q5 t8 N8 |我50個先一頁喎=.="
8 Y2 S, f+ t$ e( H/ w
係咩,總之係十既倍數啦= ="ha
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-6-19 04:25 PM:# [: B, Z3 e- R& k7 q
( q( M+ v6 Y& x& g1 f
& U; X" x8 f9 g# ?/ T7 V" A
咩文來嫁=.=""
& d0 p% i- G& M$ a2 ^9 w
8 q" R8 T1 z$ j
can't type Chinese arh ma
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Anyone can reset the server?  I think it need a reboot
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 06:28 PM:
# M! @6 E- a# e( m【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人standby既電台頻道1 F" z) O, b) z* u/ Q
& _* [2 n4 _5 A! h" h
第65550個POST變左﹐係咪版主DELETE左舊過D呀﹖
% A; k9 Q( B4 n# W4 M. A2 V+ ?8 r( @3 z  i/ B0 n/ ~- H( }  H# @! p: h% [
我洗左自己一個post, 睇佢郁唔郁
Originally posted by twh1110 at 2005-6-19 04:28 PM:. X3 E$ K9 l( o3 _/ {" i# T

% h: b+ i9 j4 i+ O係啊- p/ U: t) _! {& A5 X8 r6 o! k( S
50個1頁
/ `% ~3 D% |6 F* P  v) [
我看錯了.....
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-6-19 04:29 PM:
/ P! D! T; [3 I' {' t9 [. ^3 U* R9 Y2 U  N

2 U5 v% ]4 m9 I3 @我洗左自己一個post, 睇佢郁唔郁
$ k( X. `0 W/ I* _$ n2 U/ }+ N
哈哈,應該唔會= ="
摺吧啦
丁蟹
I know what's wrong!!!( X! _- z- \7 l5 `
小妹 is using other people's head shot
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 06:30 PM:
9 {- b5 `1 g& `; V# h- ~丁蟹
; N0 R/ e/ r; J: n5 R4 V9 e0 [
1 S! u) [7 L& O- ]
邊個叫我=.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。