<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
我上海紧呀,七月十号晚先番香港4 }3 W# ~- ~- m# J$ v' b' b
上到黎做左组长,谂住做番个好人
, P4 ^! f8 i: x+ I' \1 t; M& r: M' z" ?睇住七个女仔,两个男仔) Q7 S6 r" L1 r
都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上
* V/ [, @  g5 c6 g4 a惊佢地思乡同惊佢地唔开心
" c; D1 g/ K% z0 o! q1 @# |点知过左十日就出事
7 n, @8 A, u  l) @0 v( S组入面有两个女仔话我对某 ...
" s/ a2 s/ n9 u4 c' h1 ~大邪神 發表於 2010-6-28 22:39
- w% ~; N. W: h1 A8 {
/ V6 o" _* g& y, u, _
- x0 P1 ]& J! U3 r4 h- _- n! h8 q1 `
唉............重係未進化~+ {) D. l7 Z) Y0 T. i" e
你估你係上帝咩? 邊可能對個個都咁好喎? 就算你有咁嘅心, 亦無人會信嘛." g3 {2 m/ T( R
因為唔係淨係付出嗰個先有感受, 接收嗰班亦都有感受, 重要每個嘅深淺程度都唔同.....所以你物會瀨嘢咯~: }# g( o. P# @
有時侯, 唔需要亦唔好做太多, 就算識都唔好, 因為對方受唔受落係另一個問題, 多得滯就too over 喇~1 Z) t6 k- @+ v4 f: l
呢d 場合, 要嘅唔係細心, 係leadership.   you got the wrong direction and bring you to a wrong position, brother., w3 O7 ?$ S" r2 ?; ]; p6 a) E" g9 X% ~

/ U/ G6 T; @. t- s8 ganyway, 唔緊要啦, 跟住嘅時間做番自己就得喇~
% r: N( x4 ~$ w6 w/ u0 ~9 @$ }4 W8 O
(我地賢哥做大事吖嘛, 就梗係瀨大嘢啦~~~~ hahahahahahahaha~~~  )
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:54 PM[/quote]小手術的話都無需太憂心,這個在香港做! 當比自己休息三五七個星期就可以了,不是咁少呀!是3,57年呀! 難得可以休養生息叉吓電,就要叉硬電架啦!副軌壞哂! 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇!唔係麻﹖不是佢地有福咩﹖~) q& e+ d7 H! Y; Z0 z2 g+ H+ @( o5 i
至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫,可能要去! 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~無NOTEBOOK呀!
4 v8 @# m/ M/ k7 @( Q
ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.我都想食!......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河. ....叻呀佢! 靚花!靚花﹖不敢當!您千祈咪學佢呀! 學呀!跌咁少真叻!
- S7 i8 D* m3 n* t
而且, 呢度唔會執笠喎,我不是怕佢地執呀!是我副軌執咋! 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~你教咪得咯!使乜我呀﹖你又講笑啦!
: _" b; u0 _' a- h, u, K. x; a7 \9 z% C- [" F" v$ B
+ N6 N; T3 F5 y
唉............重係未進化~/ |& i6 W4 `% d6 D
你估你係上帝咩? 邊可能對個個都咁好喎? 就算你有咁嘅心, 亦無人會信嘛.
* H0 k( v) C7 S- v2 ?) U因為唔係淨係付出嗰個先有感受, 接收嗰班亦都有感受, 重要每個嘅深淺程度都唔同.....所以你物會瀨嘢咯~: ...
/ Q8 T: ?# j- E- DBOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:03 PM
未進化
2 n2 C5 M( j( ^6 R* N+ G
& [8 g( i8 a5 Y" }5 @9 V! k6 K( U% `我做番自己,佢地就知死0 F8 M$ S6 c* x% ~# m
哈哈,有個組員話:你對我好得滯啦,搞到有人唔滿意啦!+ E$ n5 |  }" P  S
我諗真係做多左
- Y9 Y" t0 C% ^# i2 V3 c我的確無義務對佢地咁好
8 o7 t5 }- ~: v( y; N我又係人生路不熟,你又係人生路不熟2 q2 u5 X" q7 Y6 I! C3 S
本身只諗住我可以做,我做得到就幫佢地做* q) ~3 k5 ^( M5 Y* j4 H
萬萬估唔到,個結果會變成咁
* p2 Z: z+ S8 h' y+ h' X! H# k  D
+ k9 [+ ^) B8 X3 _+ ]5 {我諗我要重新學下點樣做番一個高效領袖先得。
失去自由邪神回歸
( l- I8 ~8 a& x& }我擔心佢地安全多D
. N% D) {- X! t( H大邪神 發表於 2010-6-28 11:00 PM
你原來咁有愛心架!佢地真係唔知寶咯!聽我話啦!咪鬼理佢地啦!你要忽然冷淡先得架!等佢地諗吓你為何會忽然冷淡都好呀!哈哈!
, O* N6 k& c) }1 y8 `9 S8 n
$ l9 W8 a1 e) M/ _
! l) K9 I0 T* r. \0 p6 f2 d我拎幾噸"紅毛泥"返嚟送比你呀吓~
3 ?7 N6 Z3 U) LBOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:55 PM
/ j/ A, j& E8 v4 A/ O5 W" M' d6 o
好呀! d 紅毛唔要臭o既就得了
番到香港又無官一生輕' v) O, h& G: t7 ^4 R* W0 o
講真,我幾中意帶住一班人/ D) H, u0 c( w  ?! ~: f" Z& v1 S9 {
至少佢地無人思鄉,又無人叫走6 G: z) S- ^$ X5 d
雖然佢地工人唔中意我,不過我對佢地問心無愧
' Y( ]$ s# V$ T+ `4 H, H
' f1 f( |" q5 A: ^2 d. J0 R0 Y我唔係一個好領袖,因為我對靚組員特別好嫁XD
失去自由邪神回歸
你原來咁有愛心架!佢地真係唔知寶咯!聽我話啦!咪鬼理佢地啦!你要忽然冷淡先得架!等佢地諗吓你為何會忽然冷淡都好呀!哈哈!8 f) V- w( O6 @$ b! A* U/ ^
goodnicelady 發表於 2010-6-28 11:12 PM
無奈
失去自由邪神回歸
無奈
  E! j( t* P9 |1 h大邪神 發表於 2010-6-28 11:18 PM
你都就返咯!唔使惆悵喎!
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:54 PM小手術的話都無需太憂心,這個在香港做! 當比自己休息三五七個星期就可以了,不是咁少呀!是3,57年呀! 難得可以休養生息叉吓電,就要叉硬電架啦!副軌壞哂! 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇!唔係麻﹖不是佢地有福咩﹖~) q& e+ d7 H! Y; Z
0 \. E7 H0 ?: u) a+ h$ G至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫,可能要去! 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~無NOTEBOOK呀!8 \; ]5 l4 i) d( Q3 ^
ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.我都想食!......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河. ....叻呀佢! 靚花!靚花﹖不敢當!您千祈咪學佢呀! 學呀!跌咁少真叻!0 w6 Y8 \% h- x" p
而且, 呢度唔會執笠喎,我不是怕佢地執呀!是我副軌執咋! 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~你教咪得咯!使乜我呀﹖你又講笑啦!goodnicelady 發表於 2010-6-28 23:07
( w- y0 L& J% Z- s& Z& p- v# N# c. p* T+ Y
" V' F6 A8 ]* m$ ^1 G* W
唔駛三五七年咁誇張吓話??! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫, 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖~  2 I7 a; z0 m! ^( ]
您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 1 Y: j- {1 q. K* A
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟, 最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~" \3 f% }0 `( n
您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇...........
+ ]  L- e2 F9 v0 s3 `# C' d4 ]我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )
未進化 " C6 @$ X. \3 L! }) |9 j

* O' O" H: G9 W. c6 z我做番自己,佢地就知死1 `" A3 f' V8 }! ]
哈哈,有個組員話:你對我好得滯啦,搞到有人唔滿意啦!
! j1 }) F& a& X% X) e  i我諗真係做多左
8 I9 L' @* F: H5 V& `, o我的確無義務對佢地咁好% m- G; z$ ]9 U4 z% R
我又係人生路不熟,你又係人生路不熟5 M/ F( ^3 x' k4 r9 g( k
本身只諗住我可以做,我做得到就幫佢地 ...
9 ~: F5 C. M: j9 |! o4 k大邪神 發表於 2010-6-28 23:10
& ?) d4 _% P% G7 y% x  p/ S) b
# k! |* q, y; h- G
/ t4 o* U6 w, I' r
"適.可.而.止"
! w5 f; s' q( t) Z+ f4 O6 C" T記住喇, 人力管理不可不切記呢一點~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。