<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂
返回列表 回復 發帖
中秋節快樂+ ^, [/ y% ?9 N$ _
人月兩團圓
  L6 M$ W2 [. x; N大家happyhappy
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:40 PM:  E# E& g0 H; H* q
點解講下講下好似變到有D邪邪地喎
/ e( H( F  i7 x' M0 F4 a0 d
咁不如move去港男
- _$ E- m" _! s8 c7 v, V, W, p呢度再開個唔邪既post
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:41:
& g% R% m3 ^8 n0 @3 \7 @4 |$ A. L; j: A+ U
咁不如move去港男
/ P1 _% B( R: l- u4 W2 [4 u$ K- z呢度再開個唔邪既post
+ P+ [  [) c# {8 q( X6 f. |
我都話唔到事!你地LIKE啦!
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:45 PM:
! i" |1 E, z8 z! ?( V: s7 E( v' r! F: `6 g; X  \
我都話唔到事!你地LIKE啦!
8 W! Z& ~9 b  H
我就係要睇下你地lkie唔like 我先做得野ga ma
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:46:) n! N8 @8 {$ r* T  T# K1 P, Q

0 a3 h" {  @5 B, A: S0 b) E我就係要睇下你地lkie唔like 我先做得野ga ma
" N+ V9 V8 h$ ]/ v, x" @8 c
我投票【冇所為】!!8 ^# M3 }( t7 Z0 H
睇大家意見啦!!
祝everybody中秋節快樂
中秋節快樂~
Sony ILCE 7(a7)
神牛TT 685s & 美科MK320s
祝大家人月兩團圓
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:40 PM:
0 w' X- u" O8 K( @# ^9 Y點解講下講下好似變到有D邪邪地喎
) w6 Z* l$ i- Z; E; _
& p% R5 T. I5 C係你邪邪地者﹗
# t  m# x; @& H4 D
Originally posted by eric911 at 2007-9-24 23:28:" A3 N0 [: t" G
. P3 ?* V% [8 W' n$ v  G& l) u

! ]/ \# D! Z3 p  F係你邪邪地者﹗
5 x6 O2 }( @1 A1 A$ b/ J
, N  V2 H% W5 C- }# D  k
我冇呀!唔關我事呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。