<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-18 10:29:

你幾十幾十(你之前咪估左囉, 留左record喇), 我成千喎
睇黎都係nba岩我玩d

[ Last edited by 艾力克 on 2007-5-18 at 10:34 AM ]
大有大玩,細有細玩啫....
你睇報紙都有負分啦~
一係第時咪由$10000開始囉
咁多位,睇唔睇到toro師兄既【NBA】盤呀????

下場歐聯ac對利記大家有乜好提議比大家玩下.......
咪齋玩讓球咁悶呀???(因為讓球sport版會開)
有乜特別d既玩法??~~~~
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-18 07:13 PM:
咁多位,睇唔睇到toro師兄既【NBA】盤...
可以參考#215
歐聯決賽參考歐協決賽差唔多啦
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-18 07:13 PM:
咁多位,睇唔睇到toro師兄既【NBA】盤...
賭下邊個球員用最多次頭(頂波),數L死你。
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-18 20:15:

可以參考#215
歐聯決賽參考歐協決賽差唔多啦
第1個入波係用左腳、右腳、頭定其他身體部份?
第1張黃牌係邊隊?
兩隊全場射門次數加埋係單數定雙數?
...........................................................呢啲易數~

[ Last edited by kakeidevil on 2007-5-18 at 09:10 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-18 09:09 PM:

第1個入波係用左腳、右腳、頭定...
外國有得賭呢!
第一個覺球係邊隊開
Originally posted by 自由神 at 2007-5-18 20:57:

賭下邊個球員用最多次頭(頂波),數L死你。
good idea~
賭下球證全場吹左幾多次雞?.....
或者兩隊正選球員球衣號碼總和好冇??
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-18 09:29 PM:

good idea~
#276講真嫁!
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-18 09:29 PM:

good idea~
吹雞不如吹犯規次數
吹雞仲包括corner, 換人等架
Originally posted by 自由神 at 2007-5-18 09:17 PM:

外國有得賭呢!
第一個覺球係邊隊開
如果真係開依個, 場波開左冇幾耐就玩完冇咁刺激喎
嬴輸都係好玩在由頭玩到尾姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。